Nyakó István, az MSZP sajtófőnöke csütörtökön azt mondta, pártja nem nyilatkozik többé azoknak a médiumoknak, amelyeket a Fidesz pártsajtójának tartanak.

Kovács László már aznap este, az Echo Tv Napi Aktuális című műsorában kijelentette, nem ért egyet ezzel az iránnyal, és igenis minden meghívásnak eleget kell tenni.

Kovács azt mondta, a bojkottról a műsorvezetőtől hallott először. Úgy véli, ehelyett meg kell próbálni az igazukat megvédeni olyan szerkesztőségeknél is, amelyek nem szimpatizálnak a szocialistákkal.

Ha egy politikus tényleg hisz pártja értékrendjében és szakmailag felkészült, akkor bárhova be tud menni, soha nem fogják falhoz szorítani. Aki ezt nem vállalja, annak más szakmát kell választani.

Magamról nem tudom elképzelni, hogy egy meghívásnak ne tegyek eleget

– jelentette ki Kovács László.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Izoláljátok csak magatokat!!!
Idióták.
Fidesz bérencek!
Béla333
Laci bácsi! Menj már el egy pártgyűlésre és ott beszéljétek ezt meg!
Mit üzengettek a sajtón keresztül egymásnak?!
adrenalink
@Béla333: Az ellenz(s)égnek a vérében van az üzengetés. Nekik ez is valami...
simmering73
Beszéljünk inkább a rohamosan romló életszínvonalról. Hogy egy kis bevásárlás már közel 10ezer ft-ba kerül és ebben összesen 1kg hús van. Ez sokkal jobban érdekel, mint az, hogy az mszp bojkottálja a lakájmédiát, miközben a lakájmédia évek óta bojkottálja az mszp-t. Balfasz fideszcsürhe. Ilyen baromságon rugózni.
quadrocopter
Jól van Laci tata, el kell halkulni, egy kis veresbor jót tesz a fáradt, lelassult agysejteknek és már nem kéne beleköhögni a nagyok dolgába!
A rezsim sajtója lebvegőt sem érdemel, nemhogy nyilatkozatokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.