A hatalom a végletekig fogja bódítani a társadalmat, mert egy valódi kormányváltással sokan szó szerint a börtönt kockáztatják.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Haho, Belus, ezt en Neked akartam bekuldeni, de valaki megelozott. Asszem, mindenben nagyon igaza van...
Sajnos, van egy deja vu erzesem: amikor a nagy loszarbol kilephettunk, es azt hittuk, kinyilt vegre a szep kapitalista, amde demokratikus vilagrend a szamunkra, akkor jott Bokros ur a csomagjaval, ami azonnal megszoritasokat tervezett be a kormanyzasba.
Amit o kitalalt, nagyon profi volt, es hogy a magyar gazdasag egyaltalan mukodokepes maradt, az legalabb 90 %-ban az o csomagjanak volt koszonheto. A nagy baj az volt, hogy kozben belepett a hozongo skizofren a szinpadra ellenzekben, es elkezdte azota is folytatott destruktiv politikajat.
Stadionokon es kisvasuton kivul a sajat partjanak a teljesitmenyekent a vilagon semmit sem tud felmutatni, mert mindent csak rombol.
Igy tett a Bokros-csomaggal is, pedig annak jo nehany intezkedese mar eppen kezdett termore fordulni. Nem baj, az elefant a porcelanboltban szarra torte a Bokros-csomagot.
Most ugyanez tortenik: ha nem oriasi folennyel nyeri meg az ellenzek a valasztasokat, akkor valoban mar 2022-ben visszakaphatja a kezebe a kormanyzast, mert a 18-ban felallo ellenzeki kormanynak csak az istallotakaritas jon, es ezt nemhogy a 0-rol kezdodo koltsegvetesbol kell megoldania, hanem minusz az 10000-bol...
Amit Hadhazy egyebkent szemleletes cikkebol hianyolok, az annak a felvetese, hogy ha az ellenzek nyer jovore, akkor bizony egy kokemeny elszamoltatasnak kell elindulnia, es akkor nem Juhasz Peternek kell bekiabalva megkerdezni rogan konzultacios talalkozojan, hogy "hol a penz? Miert loptok? Meddig loptok meg?", hanem ezt egy fuggetlen birosag elott az addigra levaltott, NEM fuggetlen polt utodjanak kell feltennie a teljes magyar kormany osszes volt tisztsegviselojenek.
Lehet, hogy ra fog menni az elso 4 ev, de a penzt, amennyit csak lehet, mind vissza kell szerezni, a meszarosoktol, garancsiktol, flierektol, es igen - Simicstol is! Senki ne rohoghessen a markaba, hogy ezt a negy evet kibekkeli, aztan lelep.
Béla333
@karma1: 14.48
Kösz a cikket!
Én az alapgondot abban látom, hogy az elmúlt évtizedekben összefonódott, összejátszott a kormányt 1994 óta adó MSZP és a Fidesz.
Egymást nem hogy elszámoltatták volna, hanem elosztották a lopott javakat, ami azért elég elképesztő. Ilyen a maffia államban van!
Majd máskor folytathatjuk, most sietnem kell: megyek a tüntetésre!
karma1
@Béla333: Vigyazz Magadra, - en meg megyek aludni,... Itt mar hetfo van...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.