Csak akkor lesz 13. havi nyugdíj, ha 2018-ban az MSZP kormányra kerül. A Fidesz ugyanis elutasította az MSZP indítványát a 13. havi nyugdíj bevezetésére. Kósa Lajos cinikusan azt üzente a nyugdíjasoknak: a 13. havi nyugdíj helyett érjék be azzal, hogy a sertésbelsőség áfája és a nyers marhabőr áfája 5 százalékra csökken. A nyugdíjasok nem várhatnak … (os/mszp)

Forrás: hirgate.com
Feltöltő: hirgate.com
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
@Perwool: 19:50

Már bocsáss meg Kósalala, mint " férfi " ???
quadrocopter
@verőce21: Ismét segítségre szorulsz, nem kicsit - nagyon!
Ugyanis amikor a szocik odaadták a 13. havit, akkor egy válságos időszakban adták, a háttérben politikai hasonszerzési célzattal is,( ez az a bizonyos "dübörög a gazdaság") amire az akkori ellenzék rögtön rávágta, hogy akkor adjanak már egy 14. havit is! Annak ellenére ajánlották ezt, hogy nem dübörgött a gazdaság, a 13. havi is kemény húzás volt, a 14. havi meg ledöntötte volna a gazdaságot is, főleg a fejlesztés irányok szívtak volna! Ezt Orbánék is tudták, nem törődve a gazdasági következményekkel, komoly pofával dobták be a 14. havit!
Most - állítólag - "Magyarország jobban teljesít" és "Magyarorszég erősödik" akkor miért nem adják vissza azt, amire időnként verik a taknyukat?
Tehát nem igaz sem a jobban teljesítés, sem az erősödés! Vagy Mészárosnál csapodik le a ki nem fizetett 13. havi!
Mentsd el magadnak!
verőce21
@quadrocopter: (22:16) Köszönjük Emese!
Szépen leírtad a szoci-szadesz kormányzat tehetetlenségét és hazugságait!

"...nem dübörgött a gazdaság, a 13. havi is kemény húzás volt, a 14. havi meg ledöntötte volna a gazdaságot is, főleg a fejlesztés irányok szívtak volna"
quadrocopter
@verőce21: Most jutott el hozzád az, ami évekkel ezelőt történt és ami tény? Haladás ez is! Ja és közben volt egy válság is, ezt is mentsd el magadnak!
( Amúgy a "köszönjük - Emesét" én hoztam be az oldalra, régen és más nick alatt, látom teccik! Neked nem jutott volna "eszedbe" mi?)
verőce21
@quadrocopter: (22:59) Bolond vagy most is, és olyan kijelentést hazudsz a magadénak, ami nem illet meg!
Perwool
@volvós: Hát na jó, legalább is papíron, csak 1 kezdődik a személyi száma...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.