"Mindenki, aki normális, nem elmebeteg, nem idióta baromállat, az azonnal hagyja ott a Facebookot" - közölte felhívását Bayer Zsolt a Karc FM-en. A KDNP oldalának letiltásán akadt ki ennyire.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Bayert csicska...aki normális az nem áll szóba veled,keresztül néz rajtad birkamenetes majom!!!Az a te szerencséd hogy a libsik nem mernek a stílusodban válaszolni,miért nem valaki mással rendezel egy beszélgetést??
Aki Én
Aki meg nem normális, elmebeteg, idióta baromállat, azt meg letiltják.
Pedig szerintem csak nem vették észre őket, mert már olyan mérhetetlenek.
Nyugi Zsóti, a gazdád kezdett fészbuk-politizálásba.
Aki Én
Azért olyan nagyon ne legyél elkeseredve, ha kiderül, hogy az égvilágon senki nem hagyja ott a fészbukot a kdnp miatti együttérzésből.
Akkor most személyedben a maradék szimpatizánsuk is kiörjöngte magát?
Hellcat
"Mindenki, aki normális, nem elmebeteg, nem idióta baromállat, az azonnal hagyja ott a Facebookot"...zsótti te pöcs az utolsó F betűs szót elrontottad...úgy kéne végződnie, hogy "Fideszt"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.