Segítség! "Vérre volna szükségem, A+ vércsoportúra. Nem fogok hazudni, közvetlen életveszélyben nem vagyok, de a további gyógyulásom ettől függ. " Segítséget kérek, igen komolyat. Vérre volna szükségem, A+ vércsoportúra. Nem fogok hazudni, közvetlen életveszélyben nem vagyok, de a további gyógyulásom ettől függ. (Méhnyakrákom van, előrehaladott állapotban, amit sugár, kemó nélkül műteni nem lehet, a sugárhoz és a kemóhoz kellene a vér.)

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
Azzal tudunk segíteni, hogy minél többen megosztjuk a facebook-on. (Az én vérem sajnos nem jó neki.)
karma1
Sajnos, ha otthon lennek sem tudnek Neki vert adni, mert nem egyezik a vercsoportunk, pedig otthon is verado voltam.
Igy en is csak megosztani tudom a cikket, hatha meg tobben latjak, es tudnak segiteni. Vert adni nem nagy "ervagas", de rengeteget segithet a raszoruloknak.
Kivanok biztos es gyors felepulest a holgynek,...
(Nem akarok politikat belevinni, de beleviszek: ez az egyik legegyszerubben kiszurheto es megelozheto rak. Ha lenne ra elegendo nover, aki elvegezne a szurest, es lenne ra hely, es mod, hogy elvegezzek. Tutira nincs ra penz, ha ez ma elofordulhat.).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.