Gyurcsány Ferenc nem tartja kizártnak, hogy politikai halálát okozhatja ha kiderül, hogy Orbán Viktornak nincsenek külföldi bankszámlái.

A Demokratikus Koalíció elnöke Kálmán Olga vendége volt a Hír TV-ben, ahol elmondta, hogy mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy megszerezzék a hiteles dokumentumokat, ezzel pedig bizonyítsa, hogy Orbán Viktor valóban rendelkezik svájci bankszámlákkal – közölte a hírtv.hu. Gyurcsány ugyanakkor tart attól, hogy ő lesz az oroszok végső áldozata, csapdába csalják, ami az ő politikai halálát okozza majd.

Kijelentette, hogy Orbán Viktor egy köztörvényes bűnöző, és ha nem sikerül hiteles dokumentumokat szereznie soha nem tudja meg az ország milyen törvénytelen pénzmozgások vannak a miniszterelnök mögött.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Propi, nem szegyelled magad? Hol van ez az allitolagos Hir-Tv Kalman Olga - Gyurcsany riport??? Merthogy a netes oldalukon nincsen. Te pedig eleg lazan kezelted a hirforrast. Maskor alul van az elerhetoseg a bovebb cikkre.
Hol van innen?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@human: (09:58) Majd '18 február-márciusa fog hemzsegni a politikai/gazdasági lejáratásoktól.
(Már várom, amikor a lipsi trollok is szembe mennek egymással, ezen a fórumon.) :)
Yoda69
@karma1: Van egy link nehany sorral feljebb. Ott eleg reszletesen leirjak, es van egy link a videohoz is. Igaz azt nem nyitottam meg.
Yoda69
@human: Szerintem is tul koran rukkolt elo Gy a sztorival. A helyeben en eleve vartam volna addig amig a tuti papirok a kezeben vannak, es utana szepen lassan csepegtetve a valasztasokig felmorzsolni orbant es a fideSSt. Ezt olyan mint a poker, ha floppon kezedben az uto akkor riveren es turnon kicsinalhatod az ellenfeleidet ha okosan jatszol.
Viszont itt nagyon ugy tunik elegett a puskapor.
human
@Yoda69: Az a baj, hogy Orbánt nem tudta behúzni a csőbe. Ugyanis, ha Orbán feljelenti akkor Polt Péternek nyomoznia kell az alapján amit Gyurcsány mond. Márpedig az ügyészségnek több jogköre van bankszámla információknak utána nézni, mint egy politikusnak.
tudode
Gyurcsánynál jobban senki nem látja át, milyen módon működik az államigazgatás.
Képtelenség megfogni ezt a politikai kalandort, mert furmányos módon bekebelezte az államot, és mindent.
.
Még Medgyesy Péter miniszterelnökjelölttel kiállt 2002-ben vitára, és már akkor felmerült a kérdés MINISZTERELNÖK "ÚR"?? HOL A PÉNZ??? Ő: keressük meg, pedig akkor még csak, talán mai napig is csak sejti milyen módon kell a KÖZJÓT SZOLGÁLNI:
.
Lássuk csak:
.
Orbán Viktor Medgyessy Péter vita 02 (2002 ápr. 5.)
www.youtube.com/watch?v=U_z_LtMPPKA
9,05-nál Medgyesy Péter kérdése: HOL A PÉNZ. Orbán: KERESSÜK MEG!!!
.
Ma már a vak, süket is érzékeli az oknyomozó újságírók jóvoltából, hogy hol a pénz???
Hol van, mit bűvészkedtek a HÁROMEZER MILLIÁRD MANYUP PÉNZZEL, a többezer milliárd EU-s pénzzel, amely a felzárkózást szolgálta volna, mi van a rohadó egészségüggyel, oktatással. a centralizációs őrülettel megtakarított lóvéval.
.
Jó helyen kapizsgál Gyurcsány!
A társadalomnak kellene megköszönni a szolgálatát ennek a politikai kalandornak, mert nem csak a fociban, szinte minden szinten pályatévesztett, amelyet az is bizonyít, hogy már azt EU-hoz 2004-ben csatlakozottak közül az utolsók között kullog a lassan kiüresedő ország, mert amit ezek a szak barbárok megengednek maguknak az minden képzeletet überel.
.
Gyurcsány Ferenc végső soron a társadalom helyett szándékozik megfogni ezt a féktelen, pénz, és hataloméhes embert.
evacica
Hogy Orbánnak vannak külföldi számlái az majdnem biztos! Mit rohangált egy időbe Svájcba és ezek magán utak voltak, volt úgy, hogy vonaton, ő aki a vécére is a kisbuszával mászkál! Na meg ki hiszi el, hogy csak 74o ezer Ft a megtakarított pénzük? Hülyének nézi a népet ez az ember, de meg is érdemeljük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.