Szent László az, akiben a keresztény szentség és a nemzeti szellem egységre jutott, a magyarság pedig ma is a keresztény Európa védelmezője, hangsúlyozta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes pénteken Csíkszeredában, ahol megnyitotta a “Szent László király a hit bajnoka, a haza hőse” című kiállítást. Ünnepi beszédében rámutatott: a lovagkirályban lett sajátosan magyarrá az egyetemes kereszténység. Hozzátette: Szent Lászlótól indul az az önértelmezés, hogy a magyarság a keresztény Európa védőpajzsa. "Hát nem így van ma is? Nem mi védjük ezt a szerencsétlen Európát, amely megtagadja saját keresztény gyökereit? Mégiscsak mi védjük, most is, hűen ahhoz a nemzeti önértelmezéshez és küldetéshez, ami Szent Lászlóval indul", jelentette ki a nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Semjén, ti meg a magyarság kiirtói vagytok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
staro2
Valaki elmesélhette volna stüszi zsoltinak,hogy ki volt a baltás Szent László király.
Ki volt és ilyen törvénxeket hozott.

Az olyan tolvajról, akik tíz vagy hat dénár értékűt lopnak
a) Ha szabad ( ember ) tíz dénár értékűt lop, minden vagyonával együtt vesszen el, ha kevesebbet, egyik szemét vájják ki, és Szent István törvényei szerint ítéljék meg.

b) Ha a szolga hat dénár értékűt lop, veszítse el mindkét szemét, ha kevesebbet ( lop ), egyik szemét, és amit lopott, ura kétszeresen adja vissza.
staro2
Ezek után ha halott ,vagyontalan, félszemú vagy vak fideszest látsz tudd,hogy a 2/3 elfelejtette visszavonni a baltás király törvényeit
volvós
Jól mondta anno viktorka elvtárs:
- Csuhások térdre és KUSS !!!
kokopelli
@staro2: mit csinálna az ország csupa félkezű, teljesen vagy
félszemére vak parlamenti fityiszes jobboldallal! Minden ß@rt "braille" írásba
áttenni komplikált,de egy pár gondolatot megérne a mérlegelése!
magyarbakancs
Ez a messianisztikus gondolkodás!
Kis nép nagy világ megváltása önjelölt fél istenekkel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.