Még pontosan nem tudni, hogyan fogják végrehajtani a kormány tervét a panelházak visszabontásával kapcsolatban, de máris megindultak a találgatások és felmérések is készültek arról, milyen változások várhatók a panellakások árában. Sokanak nagy szerencséje lehet, ha jól kombinálnak, mások azonban nem járnak ilyen jól.

Eddig úgy tűnik, a felső szintet bontanák el, illetve, a házak többi szintjét az ötödik emeletig szintén elbontanák, lépcsőzetesen. Ez azzal járna, hogy rengeteg embernek kell majd másféle lakhatást biztosítani, de akik a panelekben maradnak, nagyon jól járhatnak: akik olyan lakásban laknak, amely mellől a szint egy részét elbontották, az óriási tetőtéri teraszhoz jutnának, amely klasszisokkal emelné a lakásuk értékét.

Az még kérdéses, megvalósul-e egyáltalán a program, mert a "próbamunka" egy hódmezővásárhelyi panelházban lenne, de csak a lakók teljes egyetértésével valósítanák meg – írja az Index.

Közben az ingatlan.com a Világgazdaság kérésére megvizsgálta a mostani panel-árakat. Kiderült, hogy legértékesebbek a második emeletiek, aztán a hatodik emeletiek, majd a negyedik szinten lévők következnek sorrendben. A négyemeletes panelekben a második és a harmadik szint a drága. Az első, a földszinti és legfelső emeletiek mindenhol a legolcsóbbak.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.