Jövőre újra fog indulni a magyar letelepedési kötvényprogram - mondta egy genfi konferencián a Magyar Nemzetnek több olyan ügynökség is, amely érdekelt a hasonló programokban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Csak a lényeg maradt ki

Az mno.hu szakértői szerint a választások után újraindul a magyar letelepedési kötvényprogram

A portál ma reggeli vezető írása „Újraéledhet a letelepedési kötvény
○ Imádják a kínaiak, hogy elnézők a magyar hatóságok ○ Sokat veszít a programon hazánk” egy genfi konferencia apropójából osztja meg olvasóival az értesüléseit. Az Investment Migration Forum rendezvényén a világ szinte minden országából képviseltették magukat mindazok, akik az üzleti migráció, vagyis a tartózkodásra jogosító befektetések terén tevékenykednek. Az ott elhangzottakról számol be a portál:
„a szervezők és az iparági szereplők is egyetértettek abban, hogy úgy nem szabad letelepedési programot működtetni, ahogyan az hazánkban történik.”,
„ország költségvetése csak veszített az ügyleten. A magyar letelepedési program teljes bukás volt, miután a büdzsét legalább ötmilliárd forintos veszteség érte csak a kötvények után fizetett magas kamat miatt.”,
„népszerű, mert olcsó, gyors és egyszerű az ügyintézés, nem vizsgálják a készpénz eredetét, nincs különösebb vizsgálat, és a magyar hatóságok nagyon elnézők”,
„csak az egyszeri befizetést kell teljesíteni, nem kell valódi beruházást végrehajtani, de még ingatlant sem kell vásárolni, sőt személyesen nem is kell Magyarországra költözni, de még ideutazni sem.”.
A szakértők szerint „a magyar letelepedési program jövőre újra fog indulni”, hiszen minden szabály csak szüneteltető és főleg a kínaiaknál igen népszerű.
Ebben lehet valami, de meg kell mondjam, hogy nekem nagyon úgy tűnik ennél sokkal fogósabb érv is van a folytatás mellett! Igaz Toncsi vitéz? =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.