Orbán Viktor hétfői felszólalásában a nemzeti konzultáció eredményeiről számolt be a parlamentben; a miniszterelnök olvasatában az 1,6 millió visszaküldött kérdőív azt mutatja, hogy teljes egyetértés van a nemzet és a kormány között.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Hogy mondta március 15-én? Bolond lyukból bolond szél fúj!
Hát valahogy így, most is!
Perwool
@nyanya001: Mié mié...azért mert olyankor veri a mellét, hogy a kormány legitim, és Orbán egy személyben eldönti mi jó a magyaroknak.
kepkezelo.com/images/6e3pjaplodpb9k0mmfsw.jpg
nyanya001
@Perwool: A nemzeti konzultáció is erre mutat rá...
azt hazudnak amit akarnak vagyis amit a kolompár vajda akar.
Eladott Ország
m.cdn.blog.hu/sz/szeka/image/dakota.jpg
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/06/plakat2.jpg
Közben meg arról van szó, hogy minden idők legsikeresebb konzultációja – és most higgyük el, amit kommunikálnak – a választókorú népesség (nagyvonalúan vegyük 8 milliónak) mindössze 21%-­át érdekelte annyira, hogy visszaküldje az előrerágott moslékot tartalmazó borítékot. Ha innen nézzük, akkor ez azt jelenti, hogy körülbelül ennyi bármire bevethető, tökéletesen idomított rajongója maradt a Fidesznek. Ez szinte pontosan fele annak, amennyi embert az érvénytelen kvóta népszavazásukkal be tudtak etetni. Nem következik belőle semmi, csak mondom. Viszont az nyilvánvalóan látszik, hogy a hergelésnek, uszításnak, félrevezetésnek bizony megvannak a maga korlátai. A legelvetemültebb keménymagot felölelő tábor látványos olvadásnak indult és akkor még nem beszéltünk arról, hogy az 1.680.000 ezer valószínűleg ennél jóval kevesebb. Az elherdált milliárdok fényében büdösgyenge teljesítmény ez.
Eladott Ország
www.youtube.com/watch?v=VmLLREV8fgQ
KVÓTA dal - A kötelező betelepítési kvóta elleni aláírásgyűjtés új Európa-himnusza!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.