Részletes lista jelent meg a parlament honlapján arról, hogy hány fő és milyen országból kért tartózkodási és letelepedési engedélyt Magyarországon. A legtöbb tartózkodási- és letelepedési engedélyt kínai befektetők kérték.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Meghökkentő számok?

Mit te szólnál Wazze, ha leülnél és kiszámolnád: mennyit hozott és mennyit kostál majd a visszafizetés

Ismételten átható déjà vu érzésem támadott. A 90-es évek elegén, mint induló vállalkozó (ha jól emlékszem a nevére) valami Start-hitel vettem fel nagyon nehezen (jó-jó tudom másoknak ez könnyebben ment, igaz ők nem is fizették vissza). Mikor visszafizettem az utolsó részletet is kiszámoltam, hogy a németektől 3,8%-ra kapott hitel, amit mi páciensek hivatalosan 18-ra kaptunk meg, valójában milyen kamatot jelentettek (akkor még nem volt a teljes hiteldíj-mutató, nem mintha az valóban azt mutatná, de az egy másik kérdés), s valahol 60 és 70 közötti szám jött ki a közvetlen költségeket figyelembe véve.
Tegnap este jelent meg a napi.hu-n a cikk „Meghökkentő számok jöttek a letelepedési kötvényekről”, mely beszámolt arról, hogy „Részletes lista jelent meg a parlament honlapján arról, hogy hány fő és milyen országból kért tartózkodási és letelepedési engedélyt Magyarországon. ”.
Nos ha igazán meg akar valaki hökkeni annak javaslom, hogy vesse össze az ezen a címen a kincstárba befolyt összegeket a visszafizetendőkkel! Azt kell mondjam ennek tükrében nem is volt olyan vérlázító az én hitelem! =))
bakegya
@RonaGyuri: -kám,mert TE HITELES VAGY,VOLTÁL ÉS LESZEL IS!!!D
-DE EZEK SOHA-ÉS MÁR NEM IS LEHETNEK SOHA-EZEK BŰNÖZŐK!!!
Yoda69
Mocskos hazaarulo bagazs. Nemcsak a hazat de az uniot is becsaptak. Rengeteg potencialis terroristat szabaditott rank az orban kormany.
lampa laz
Ez egy olyan furcsa ország, ahol semmin sem lehet már meghökkenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.