Nincs semmi probléma azzal, ha a hírekben a naptej rákkeltő hatásáról és a déli napozás előnyeiről van szó – közölte a Médiatanács.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
...mert az NMHH csupa bőrgyógyászból és rákkutatókhól áll. Vagy csak orbánfasszopókból.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cefi
...mert az NMHH csupa bőrgyógyászból és rákkutatókhól áll. Vagy csak orbánfasszopókból.
Nessy
Akkor kis kedvesek, napozzatok naptej nélkül, minden nap 11 - 16 óra között! Ha szerencsétek van, a melanoma határozottan rapid lefolyású rák!
karma1
@Nessy: Meg egy modon bovult a "Hogyan irtsuk ki gyorsabban a magyart?" project modszertara: ha van valami, amitol gyorsan borrakot lehet kapni, akkor az a deli napozas, es a fenyvedo krem nelkuli napozas.
Nalunk a szabadban dolgozok ingyen fejfedot, es magas faktoru fenyvedo kremet kapnak, BARMILYEN MENNYISEGBEN, es teljesen ingyenes orvosi ellatast, ha ennek ellenere megis megkapjak a borrakot.
A melanoma "csodakra" kepes: 1-3 honap alatt megoli meg a fiatalokat is.
Az ovodakban, iskolakban nem engedik ki a gyerekeket maskepp, csak hosszu ujju bluzban es szeleskarimaju kalapban - ez az egyenruhajuk resze! Ugyanigy kapjak a fenyvedo kremeket is az iskolak. Nagy bajban van az a tanar, aki ezt az utasitast nem tartja be.
Nalunk van a legnagyobb ozonlyuk a legterben - bar mar kezd kisebbedni, a klimaegyezmenynek es kornyezetvedelmi intezkedeseknek koszonhetoen - es sajnos az intezkedesek ellenere nalunk a vilagon a legmagasabb a borrakosok megbetegedese.
Mocskos egy betegseg - nincs belole gyogyulas.
human
Gondolom úgy értették, hogy bármilyen hülyeséget lehet mondani amíg az szabályos közlésnek számít.
Kookas
@Cefi: az utóbbi de zacsival együtt!
Cefi
@Kookas: Az elektromos zacsitapicskolóval a hereverő-heverőn, a vajna fonnyadt répájával...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.