Valamennyi felújított orosz metrószerelvényt kivonják a forgalomból a közlekedési hatóság utasítására, tudta meg az Index. Értesülésünket Bolla Tibor, a BKV vezérigazgatója megerősítette. Péntek délutántól csak régi orosz metrószerelvények közlekedhetnek a metróvonalakon, az NFM Közlekedési Hatóság ugyanis utasította a BKV-t, hogy az öt felújított orosz metrószerelvényt vonja ki a forgalomból, tudtuk meg. Bolla Tibor, a BKV vezérigazgatója lapunknak megerősítette, hogy a felújított kocsikat átmeneti időre kivonták. Azt egyelőre még nem tudni, hogy ez az átmeneti idő mennyi, de a BKV elvárja, hogy jöjjenek Budapestre az orosz mérnökök, és frissítsék a szoftvereket valamennyi elkészült szerelvényen, és ha majd garantálni tudják, hogy nem történik a csütörtökihez vagy a péntekihez hasonló hiba, akkor a vonatok visszaállhatnak.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
nepszava.us/metrobalhe-amikor-mar-a-bkv-agya-is-elszall/
Tarlós István főpolgármester márciusban még “gyerekbetegségeknk” nevezte a hibákat, melyek szerinte egy ekkora rendszer ilyen nagy mértékű felújítása utáni kezdeti időszakokban előfordulnak. Nem tudni pontosan, hogy a rendszer mérete miért mentené fel a munka elvégzőit, ellenőrzőit és átadóit a felelősség alól, éppenhogy amiatt kellene fokozottan odafigyelni rá. Arról nem is beszélve, hogy a toldozgatott-foldozgatott matuzsálemek rég maguk mögött tudják a gyermek-, ifjú- és felnőttkort is. A népnyúzók (azt hiszem, sosem használtam még ezt a szót, de ide pont megfelel) magasról tesznek az ország infrastrukturális szükségleteire. Amennyiben mégis csinálnak valamit, a lehető legspórolósabbak és leggagyibb megoldást választják – most már a bőrünkre megy a játék!
A pénzünk volt az egyedüli értékünk, azt már vagy elvették vagy most van folyamatban. Az életünk senkit nem érdekel. Veszélyben forog, ha utazunk, ha kórházba megyünk, ha más a véleményünk… – kényurak rabjai, szeszélyeik vágóhídra küldött áldozatai lettünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.