Három szerződési tételben, összesen 7,2 milliárd forintnyi nettó értékben rendelt meg új szolgálati autókat a Külgazdasági és Külügyminisztérium. A Magyar Nemzet szúrta ki a pénteken megjelent Közbeszerzési Értesítőben, hogy az egyenként 2,4 milliárdos beszerzéseket (vélhetőleg beszállítóként) a Pappas Auto Magyarország Kft., illetve a Mercedes-Benzeket is gyártó Daimler AG nyerte el. A lap arról is ír, hogy a dokumentum szerint a közbeszerzést tavaly szeptember 14-án indította el külügy, és mindhárom szerződést idén május 29-én kötötték meg a nyertesekkel. A járművek közül legalább negyvenöt darabot az Európai Unió területén kívül használnak majd a magyar diplomaták – a kocsik egy része pedig 8., illetve 7. kategóriás protokoll jármű lesz, amelyet védett személyek szállításakor szoktak alkalmazni.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
A külügyben már ott tartanak, hogy minden külügyesnek két autója lesz. Egy hétköznapra, egy pedig vasárnapra és ünnepnapra.
Hellcat
7 milliárd kibaszott kocsikra a vesegörcsömmel meg menjek az IKEA-ba igaz? A kurva fideszes anyukátokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.