Megváltozott a védett személyekről szóló kormányrendelet, szúrta ki az Index a Magyar Közlönyben. Az eddig hatályos rendelet csak a köztársasági elnök vele közös háztartásban élő házas-vagy élettársát, valamint gyermekét említi, a jövőben viszont a TEK megszervezi és végrehajtja a miniszterelnök és a legfőbb ügyész vele közös háztartásban élő házas-vagy élettársa, illetve gyereke személyvédelmét, ha alapos okból védelmük szükséges. Az Alkotmánybíróság elnökének és a Kúria elnökének családtagjait a Készenléti Rendőrség védi majd a jövőben. Arról, hogy az adott esetben szükséges-e a személyvédelem, a rendészetért felelős miniszter, jelenleg Pintér Sándor dönt az adoott személyt védő szervezet, vagyis a TEK vagy a Készenléti Rendőrség javaslata alapján.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

iluminati
Azta...!!! Mi megy ebben az országban az adófizetők pénzén...
Cefi
Hümm... Nem olyan régen az egyik miniszterelnökünk reggeli sportként rendszeresen futva járt be a parlamentbe... Tek nélkül, őrség nélkül.
Cefi
@Horizont: Jó, kísérjék. Azért megnézném a fölcsúti zsírvarangyot ugyanúgy futni. Tek ide vagy oda, némi primőráru csattanna azon a fasz fején.
PS: a futás is inkább gurulásra hasonlítana...
Nessy
@Cefi: Futni??? Majd a Havasi futna helyette reggelente!
Eladott Ország
@Horizont: A nép polgári engedetlensége/forradalma.
Eladott Ország
Kit akartok megfélemlíteni? A POLGÁROKAT? Menjetek ti a francba, ahányan csak vagytok!
kurvára koncentrálj! – MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROK vannak. Nem az ellenzék, nem is ellenség hanem ennek az országnak a polgárai, akik élnek azzal a jogukkal, hogy tiltakozzanak a faszságaitok ellen. Tudod, hülyegyerek? Magyar állampolgárok. Olyanok, akiknek az adójából ti dőzsöltök, akik a seggetek alá tolják a luxusautót, akik fizetik a luxuskurváitokat és akik annyi fizetést biztosítanak nektek, pártkatonáknak, amiből úri módon meg tudnátok élni. De nektek az sem elég, hanem folyamatosan loptok, kiraboljátok a munkaadóitokat és akkora arcotok van, hogy azt már csak egy baromira nagy szívlapáttal lehet betakarni. Ez meg is fog történni előbb, vagy utóbb. Van mitől rettegni, szarháziak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok