Borzalmas: virágzik a gyermekprostitúció Bécsben - vannak olyan 12 éven aluli fiatalok, akik öt euróért árulják a testüket. A gyerekek általában szegény családból származnak, sőt legtöbbjük az árvaházból került az emberkereskedők kezébe. Néhányuk még a 12. életévét sem töltötte be. Az újság úgy tudja, hogy a gyerekek - akiknek minden mozdulatát megfigyelők felügyelik - nagy része egy szót sem tud németül, így cédulák segítségével tudatják a kuncsaftokkal az árakat, amik nagyságrendileg 5 és 20 euró (1600– 6400 forint) között mozognak.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Hát ilyen "gazdag" a magyar nép.Borzalom!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/06/orb-1024x697.jpeg
Hát hogy nem sül le a bőr a pofátokról, tetvek!
Miért éhezik még egyetlen egy gyermek és adja el testét egy olyan országban, ahol egymást érik a stadionok, ahol őrületes pénzekért tapétázzák ki selyemmel a miniszterek elnökének irodáját, ahol naponta százmilliókkal emelkedik a vizes vb. költsége, ahol a miniszterek elnökének lánya, veje, apja, szomszédja, gipszfaragó tanácsadója, Amerikából a nyakunkba szakadt kedvenc parókakészítője több pénzt zsebel be állami megbízásokból és be nem fizetett adókból, mint amennyiből egyszer és mindenkorra fel lehetne számolni a gyermekszegénységet? Az ilyen alkalmatlan, pofátlan és rabló kormány ne a rászoruló gyermekeknek odavetett alamizsnával fényezze magát, hanem takarodjon a picsába. Azonnal és örökre.
elnyomott
Gyalázat, amit az állami gondozott gyerekekkel tesz az állam.
Sosem volt népünnepély, de most egyenesen halálos bűn, amit művelnek!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/06/allatk-1024x576.jpg
Plebejuskormányzás: egyre több a fejes, egyre többe kerülnek. A jobban teljesítés örömére egy év alatt tucatnyi államtitkárral és helyettes államtitkárral duzzadt a hiperkarcsú, bürokráciátlanított fideszes kormányzat, így a kormány tagjaival együtt már 183-an vannak fejesék. Bontásban: 13 kormánytag, 57 államtitkár, 113 helyettes államtitkár. Nem véletlenül a legtöbben Balog vízfejű káoszminisztériumában szívják a levegőt (10 államtitkár + 21 helyettes). Kéretik jól megjegyezni: korábban öt minisztériumban nem dolgozott ennyi vezető összesen. Ebben nem csak az a hír, hogy egyre többen vannak, hanem hogy egyre többe kerülnek. Miközben a rohadtgaz Bajnai idejében – a mostani fizetésekkel számolva – 75 millióba kerültek a vezetők, jelenleg mintegy 160 millió forintba kerülnek. Plebejuskormány, meg luxusbaloldal, az!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.