Atyaisten, szegény magyar nép! Ha ez a kőbuta snájdig tömeggyilkos volt nekik a kivételes, milyen lehetett a többi?! Orbán évek óta a feudál-fasiszta, antiszemita Horthy rezsimet tartja példaképének, és még ezt sem ő találta ki magának, hanem Antall Józseftől plagizálta. Annyi változott, hogy csüngő hasú Viktor úrfi, éppen a fölújított Klebelsberg rezidencia átadásán csillogtatta fényes elméjét, midőn odanyilatkozott, hogy ha a hírhedett kultuszminiszter nagy politikus volt, ebből vas logikával következik, hogy a miniszterelnöke, Bethlen István, még nagyobb, és a mindkettőt kinevező államfő, vitéz nagybányai Horthy Miklós őfőméltósága már egyenesen felhőkarcoló! Orbán hosszú ideje Horthy nosztalgiákban él, a Horthy-rezsim mintájára alakítja a maga illiberális, egyetlen politikai erőtérre épülő birodalmát, most csak véletlenül telibe fogalmazott. Na és? Mitől ez a nagy fölzúdulás a demokratikus oldalon? Nem jött ez kicsit későn? Azért persze örülök neki; jobb későn, mint soha.

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ezt olvasva nekem vérzik a szívem... Ne fogjon senki könnyelműen... az olvasásba! Ez nem az az írás, amit csakúgy átfuthatsz!
karma1
@Manhattan: Fantasztikusan osszeszedett cikk, jol feltarja a "mit miert a gengsztervaltas utan" cimu problematikat, a minek szinte egyenes kovetkezmenye a potrohos elborult agyu Gazdaallat...
Majd, ha ujra nyitjak az OPNI-t, akkor lesz egy szoba a 20 horthynak is, mint ahogy a 42 Napoleon is koszoni szepen, jol van... De azok legalabb nem hivatkoznak arra, hogy Waterloonal mekkorat "gyoztek"...:o(((
Szegyen, hogy idejuthatott ez a nep, ez a tarsadalom...:o(((
1magyar
A sok 100 ezer halott,akit a Don-kanyarhoz küldött a folyóba fagyva meghalni, elveszni - ha beszélni tudna horti" nagyságáról?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.