Kicsit elgondolkoztam melyik rovatot válasszam... A "szórakozás" megfelelő lenne ha nem a mi bőrünk lenne a tét. Anyám kórházba került. Krónikus beteg, az állandó kórházába szinte hazajár, ismeri a nővérek hangulatát, tudja, melyik orvos mire „ugrik”, és az ott dolgozók is kiismerték őt. Nem panaszkodik az étel miatt, a ritka takarítás sem keseríti el, és még az sem, ha neki kell bevinni a kezeléséhez szükséges oldatokat, amikor a kórház havi kerete elfogyott. Zimre Zsuzsa írása... friss élmények alapján. 

Forrás: wmn.hu
Feltöltő: Dr plágium
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Saját bőrömön tapasztaltam. MRI vizsgálatra küldtek. Pacemakerrel élek. A folyamat úgy zajlott tavaly, hogy a vizsgálat előtt a kardiológus átállította az MR kompatibilis pacemakert, a vizsgálat után vissza állította. Minden rendben volt. Két hónapja ismét MRI...ahol tavaly végezték nem vállalták, mert nem lehet, nem oda tartozom. Irány a másik diagnosztikai központ, ahová tartozom, kivártam a soromat (addigra lejárt a beutaló).Kardiológus átállít... Papírok kitöltve, behívnak, elmondják a szokásost. Elkezdem levenni a fémet magamról, erre közlik hogy a doktornő nem engedélyezi a vizsgálat elvégzését. Közölte velem, hogy szerinte nem szükséges MRI csinál nekem egy CT-t. Mondom neki az idegsebész MRI-t kért amire meg volt az oka. A lényeg nem volt hajlandó elvégezni a vizsgálatot, mert pacemakerem van. Na de akkor minek az MR kompatibilis pacemaker? Vissza a kardiológushoz, idegsebészhez...Újabb MRI beutaló mert az kell! A CT nem mindent mutat ki! Most várom a soromat egy harmadik helyen...
Manhattan
@Dr plágium: Te aztán megjárod a hadak útját! Kitartást!
quadrocopter
Nem ez a lényeg, hanem az, hogy Mészáros polihisztorhoz ömlik a lé, gyarapodik az Orbán-maffia, nyugidtan ki lehet hagyni százmilliükat a vagyonnyilatkozatokból, mert úgy sincs következménye és a NAV is tapintatosan másfelé néz, ha hirdatagról van szó, egy csókos cigányt, aki 1.6 mrd-ot vert el, nem szabad hatóságilag zaklatni, szóval Genyóland hozza a formáját az e.ügyben is!
Tetves bűnüző patkányok, az emberiség legalja!
Dr plágium
@Manhattan: Tudod, mire meglesz (?) a vizsgálat lehet hogy késő lesz.
tudode
Egy szónak is száz a vége!
Nem a rezsim fogyatkozó centrális ereje, a DOLGOZÓK ELHIVATOTTSÁGA TARTJA ÖSSZE EZT AZ ORSZÁGOT minden szinten!
.
PAPÍROM VAN ARRÓL, reklamációmra, hogy az EGÉSZSÉGÜGY NEM TARTOZIK az egészségügyi kormányzat HATÁSKÖRÉBE, miközben szemet hunynak a szakbarbár, klf. szintű vezetők afelett, hogy MINDEN FATORNYOS FALUBAN LEGYEN STADION, miközben ÉVENTE EGY FALUNYI alattvaló dobja fel a talpát FELESLEGESEN!
.
Miközben azt rikácsolja a HONFOGLALÓ, hogy MAGYARORSZÁG JOBBAN TELJESÍT, meg ERŐS, meg ... stb. stb., valójában ROHAD AZ EGÉSZ nemzeti hatáskörbe utalt ALRENDSZER!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.