Hivatalosan csak Áder János fogadja udvariassági látogatáson Abdel-Fattáh esz-Sissi egyiptomi elnököt, azonban kiderült, az elnök Orbánnal is találkozik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Equus: Tudod, errol nem szerezhetett tapasztalatot, mert azoknak mar nem volt idejuk atadni a rossz hirt - mind kinyultak,...:o))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
@lampa laz: Ezek még senkit nem kvótáztak ránk, de mérkell és zenekara igen.
karma1
@1magyar: Az a pici teny nem zavar, hogy erdogan muszlim? Meg hogy a torokok annakidejen a magyarokrol (is, meg minden mas nem muszlimrol) azt mondtak, hogy "gyaur kutya"?
A 150 evrol valami remlik? De akkor nem kvotasan, hanem szazezres sereggel jarkaltak errefele, AZOK valoban "terroristak" voltak, ok valoban fel akartak egetni a katolikus vilagot. (Igaz, elotte tobb evszadig viszont a templomos lovagok irtogattak azokat, akik nem katolikusok, hanem muszlimok voltak. Monnyuk 1-1, nem?)
1magyar
@karma1: Amíg a muszlim a saját országában marad,addig nem zavar. A törökök egyébként már nem elvakult muszlimok.
De, hogy a kontinenst elárasszák és a városomba is letelepedjenek - az már zavarna. Főleg férfiak akik a kutyát és asszonyt egy helyen említik.
lampa laz
@1magyar: Persze mert ezeknek zöldlápát mutat zorbán, aztán jönnek majd mint a vándormadarak.
karma1
@1magyar: Pedig a megkerdezesed nelkul fogja orban a torokoket a keblere emelni, es amit nem fogad el Merkeltol penzert (mert az 1294 menekult utan kapnak egy csomo penzt az eltartasukra), azt erdogantol ingyen el fogja fogadni, es nem 1294 fo lesz az.
Csak eppen nem csaladosokat fogsz kapni, hanem "diakokat",jo sok fiatal, megbizhato muszlimot valamelyik kozeli egyetemre, csere-diakkent.
Na az ellen probalj meg majd tiltakozni...
Equus
majd kap koronát ő is a szultántól, mint a derék nagy hazaffy Bocskai István.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.