A Fidesz el sem ment az ülésre, az ügynek megnyert MSZP-s is kivonult, így nem is tudtak szavazni a fegyelmiről. Hiába kezdeményezte a Fidesz a múlt héten a fegyelmi eljárást Hajdu László, a XV. kerület DK-s polgármestere ellen, nem lett meg a többsége a keddi testületi ülésen - értesült az Index. A fideszes képviselők, úgy tudjuk, el sem mentek az ülésre. A korábban az ügynek megnyert MSZP-s Móricz Eszter pedig távozott a szavazás előtt, így határozatképtelen lett a közgyűlés. Ha maradt volna, határozatképes a közgyűlés, és várhatóan a Fidesz távollétében nagy többséggel leszavazza a fegyelmit. Így viszont a képviselők nem is tudtak szavazni a fegyelmi eljárásról szóló javaslatról. Hajdu ellen most tehát biztosan nem indul meg a fegyelmi vizsgálat sem, amelynek idejére felfüggesztették volna a polgármestert.

Forrás: index.hu
Feltöltő: bencemacska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Természetesen a probléma nincs megoldva, csak elodázva!
"Botka László már ígért etikai eljárást a Fidesszel kollaboráló Móricz ellen. El kéne indítani az eljárást, amíg nem késő, és amíg nem okoz jóvátehetetlen bajt a XV. kerület Szili Katalinja..."
Ő volt az, aki a népszavazáson is a Fidesszel szavazott! (Bojkott helyett!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.