A "sorosozó" kampány leállítását kérte Orbán Viktor miniszterelnöktől levélben a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) elnöke.

A szervezet által az MTI-hez pénteken eljutatott közlemény szerint Heisler András arról ír: a Mazsihisz az első pillanattól kezdve felhívta a figyelmet arra, hogy a "sorosozás" komoly kockázatokat hordoz.

A "sorosozó" kampány miatt szólt be a kormánynak a Mazsihisz elnöke

Ez a kampány nem nyíltan antiszemita, de ettől még nagyon is alkalmas arra, hogy kontrollálatlan, többek között antiszemita indulatokat keltsen – fogalmaz, hozzátéve, "az elmúlt napok bizonyították, hogy félelmünk nem volt alaptalan".

Megfogalmazása szerint Budapest és néhány nagyváros utcáin Magyarország történetének sötét időszakait idéző feliratok jelentek meg a kihelyezett plakátokon, de a láthatatlan társadalmi kár már alighanem súlyosabb ennél.

Közösségünk képviseletében és magyar honfitársaként arra kérem Önt és kormányát, hogy intézkedjenek a kampány azonnali leállításáról, vonják vissza utcáinkról és tereinkről a plakátokat – fordul levelében Orbán Viktorhoz a Mazsihisz-elnök.

Önöknek, választott vezetőinknek történelmi felelősségük, hogy ne engedjék hazánkban elhatalmasodni a gyűlöletet, ne fordítsák egymással szembe a magyar embereket. Ezek a mérgező üzenetek ártanak egész Magyarországnak. Nem csak magunkért szólunk, de magyar identitásunkhoz hozzátartozik zsidó büszkeségünk és méltóságunk védelme is – írja, arra kérve a miniszterelnököt, "tegyen arról, hogy ez a rossz álom minél előbb véget érjen".

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
micfild
@Perwool: Bár nem vagyok a rajongója..
de megpróbálom visszaadni a szavait annak aki az..
ugyanis ezt a kérdést már én is feltettem a rajongóknak.
Szóval.. úgy lett a liberálisból konzervatív keresztény, hogy fejlődött.
bezony.
azt sajnos nem tudom, hogyan lett belőle elmebeteg... komcsi diktátor.
tudode
Vajon ki lesz a következő "ellensége" ennek a félresikerült, magától elszállt, habzsi, dörzsi mi fiunk borjának???
.
Ki tett jót vajon még neki???
.
Tudja-e, hogy
.
Törölték Orbán Viktort a híres oxfordi diákok listájáról
eduline.hu/felsooktatas/2014/8/4/Toroltek_Orban_Viktort_a_hires_oxfordi_diak_FUTT5B
.
A történelem szemétdombja várja tárt karókkal!
.
Perwool
@micfild: Hát hogyne.:)))))
Este liberális internacionálé alelnök vagyok, reggel meg jobboldali népnemzeti és keresztény...Így megy ez, nagyon életszerű!:)))))))))))

Ülök becsukott szemmel, emlék képek villannak be.Valami volt liberális, ma újkeresztény rablóbanda, "papamamapénzén" megvásárolt kastéllyal, gázszerelőből lett milliárdossal, kiskorú gyerek számára összelopott nyolcvanmillás lakással, hollywoodi rendezőből lett magyar kaszinókirállyal, magától növekvő tetőterasszal, parasztokból előavanzsált földbirtokosokkal, és rájövök, hogy 2017 írjuk, ez a magyar jelen, és valószínűleg a jövő is.
1magyar
@Perwool: Forgalommal szemben haladsz de akik jönnek mind hülyék?
kukac50
Nem Soros az ellensége a Népnek,hanem Orbán és bandája Farkas Flóriánnal együtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.