"Magyarország történetének sötét időszakait idéző feliratok jelentek meg a kihelyezett plakátokon, de a láthatatlan társadalmi kár már alighanem súlyosabb ennél" - érvelt Heisler András a Soros-kampány leállítása mellett.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Szegeny, hiaba koptatja a szajat o, mint a jo zsido, amikor finkelstein meg az ellenkezojet mondja, - mint rossz zsido... (finkelstein nem sajnalja a sajat fajtajat sem, penzert meg annak is nekimegy. Dehat o tudja...)
orban mindenesetre olyan szegenysegi bizonyitvanyt allit ki magarol nemzetkozi szinten, ami mar megtette a kartekony hatasat, hiszen ezt nemcsak a magyarok olvassak,...

Es 8 nap mulva kezdodik az uszo VB, turistakkal, vendegekkel...
Hat ha ezt a tobbiek elturik ott a Parlamentben, akkor valoban megerdemlik, hogy a diplomacia peremere sodrodjanak...
namihami
"Magyarország történetének sötét időszakait idéző feliratok jelentek meg a kihelyezett plakátokon, de a láthatatlan társadalmi kár már alighanem súlyosabb ennél"
Na és. Hiszen ez volt a cél. Na meg persze a pénz szétosztása (a megfelelő százalék visszavétele mellett) a haveroknak.
Hogy közben terjed a rohadás a társadalmon belül? Hát az csak a ráadás a kasztok egymás ellen ugrasztása mellett.
""Minél inkább egymást utáljátok utált népem, annál inkább nem értek rá arra, hogy az én dolgaimra figyeljetek.""--Divide et semper. Több évezredes hozzáállás ez a cseléd(fidesz-mentalitású)néphez.
MukiPIsti szabadstrandi jegyarus
már késő ,kiengedték a szellemet a palackból :-(((((
quadrocopter
Tippeljünk, vajon Soros után ki következik, merthogy elmeroggyant gagyiék nem tudnak leállni a baromságaikkal az is tuti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.