Valamennyi ellenzéki frakció támogatja az államfő eltávolítását. Megfosztási eljárást kezdeményez az államfő ellen a Jobbik, miután Áder János aláírta a plakáttörvényt. Korábban valamennyi ellenzéki párt kifogásolta, hogy a törvény több ponton is alkotmánysértő, a Fidesz-KDNP az eredeti javaslatot módosítva, házszabály-ellenesen, az államfői kifogásokon messze túlterjeszkedően írta azt át, a kétharmados (párfinanszírozást érintő) rendelkezéseket egyszerű feles többséggel fogadta el. A Jobbik szerint Áder János a plakáttörvény aláírásával méltatlanná vált az államfői hivatalhoz. Az államfő megfosztási eljárásához korábban elvi támogatását adta az MSZP, most pedig a HírTv-ben Hadházy Ákos társelnök közölte, hogy az LMP is támogatja a kezdeményezést. Áder János egészen elképesztő módon aláírt egy olyan törvényt, amelyikhez kétharmad kellett volna. De a Fidesz azt mondta, hogy feles törvény lesz. Jól tudja, hogy ez milyen fontos a Fidesznek, a miniszterelnököt nagyon zavarták a...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Áder pártkatona, semmire nem való! Végre van összefogás ellene! Talán lehetne folytatni a kormány leváltásának elérésére is! Mindenesetre, kiváncsi vagyok a végkifejletre.
Manhattan
Áder pártkatona, semmire nem való! Végre van összefogás ellene! Talán lehetne folytatni a kormány leváltásának elérésére is! Mindenesetre, kiváncsi vagyok a végkifejletre.
papa.49
A ,,bajuszos szar,, nem tagadta meg önmagát!!!
human
Ha Áder ne adj isten le lesz váltva mindenki felkészülhet, hogy egy Tállay szintű karakter kerül majd a helyébe. Már csak azért is.
a helység kalapácsa
bajszosszar.files.wordpress.com/2017/04/wbxxj8g51.jpeg?w=300&h=300

bajszosszar.com/

Magyarország miniszterelnöke egy geci.
Magyarország államelnöke egy darab szar.
A többi fideszes politikus egy lelkében sötét elméjében torz kádercsicska.
A fidesz szavazók egybites agyhalott ösztönlények. Olyanok, mint a béka a halála után - amikor áramot vezetnek bele, összerándul.

Milyen bagázs már ez, vazze!!?
Desischado
áder egy gerinctelen féreg, nem véletlenül nevezte ki orbán. Nagyon örülök, hogy az ellenzék végre valamiben egységet mutat! Hajrá, fiúk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.