Nem megállította, hanem megfejte az Európai Uniót Orbán Viktor miniszterelnök veje. Úgy tűnik, bár Orbán Viktor miniszterelnök mindent megtett azért, hogy megállítsa Brüsszelt, azt még ő sem tudta megakadályozni, hogy veje, Tiborcz István és családja ölébe hulljon csaknem 150 millió forint uniós pályázati forrás. A pénzt ráadásul nem az Európai Unió tukmálta Tiborcz Istvánra és nővérére, Tiborcz Eszterre, hanem pályázniuk kellett. A testvérek így tettek, és nyertek is. A kormányzati pályázati portál adatai szerint mindketten az unió vidékfejlesztési programjának forrásaiból kapnak pénzt arra, hogy áttérjenek az ökológiai gazdálkodásra. A két hete született döntés értelmében Orbán Ráhel férje, Tiborcz István 35 millió forintban részesül, míg testvére, Eszter ennek az összegnek több mint háromszorosát, 108 millió forintot nyert el erre a célra. Mindez pedig arra utal, hogy Orbán Viktort még a saját veje sem veszi komolyan, aki a jelek szerint fittyet hány a kormányfő unióellenes...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ugyan na,

csak visszatértek egy régi módszerhez

Az mno.hu mai vezető írásában számol be arról, hogy „Úgy tűnik, bár Orbán Viktor miniszterelnök mindent megtett azért, hogy megállítsa Brüsszelt, azt még ő sem tudta megakadályozni, hogy veje, Tiborcz István és családja ölébe hulljon csaknem 150 millió forint uniós pályázati forrás. A pénzt ráadásul nem az Európai Unió tukmálta Tiborcz Istvánra és nővérére, Tiborcz Eszterre, hanem pályázniuk kellett. A testvérek így tettek, és nyertek is. A kormányzati pályázati portál adatai szerint mindketten az unió vidékfejlesztési programjának forrásaiból kapnak pénzt arra, hogy áttérjenek az ökológiai gazdálkodásra.”.
Nos magáról az ügyről vagy a cikkről nem értekeznék, de a portál egy megjegyzésére, pontosabban a főoldali kínáló szövegre reagálok. Azt írja: „Nem megállította, hanem megfejte az Európai Uniót Orbán Viktor miniszterelnök veje.”.
Nos a helyzet az, hogy tudom – pontosabban TV-ben láttam – manapság (ahogy talán Bakelans mondaná) röptében a legyet módszer a divat, azaz a tehenek fejése mozgás közben történik. Azonban a klasszikus módszer szerint a teheneket beállítják a fejőhelyre és úgy fejik meg. Csak úgy szólok ennél gyakorta előfordult, hogy nem csak rocskát, de fejőt is felrúgta a tehén, ha felidegesítették! =))
papa.49
Brüsszel nem lehetne ennyire ,,béna kacsa,, le kell törni a hazugovics szarvát, ők az ország jövőjét habzsolják el saját célra!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.