Orbán Viktor a Kossuth Rádión mondta el világnézetét, szerinte Brüsszelben Soros tervét követik a menekültek betelepítésével, erről pedig jó, ha minden magyar tud. Bevándorlásügyben a magyaroknak van igaza, ez már "közhely".

Soros György bevándorlási tervét hajtják végre Brüsszelben, és helyes, ha a magyarok tudnak erről – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a jelenleg zajló kormányzati plakátkampányról szólva pénteken a Kossuth rádió 180 perc című műsorában.

Soros György tervének egyik pontja az, hogy évente egymillió migránst hozzanak be Európába

- mondta a kormányfő, aki a milliárdos tervének második pontjaként beszélt a tervezett európai menekültügyi hatóságról, amely – mint fogalmazott – elvenné a hatáskört a tagállami hatóságoktól.

Nem mi döntenénk el, kit fogadunk be, ahogy a migránsok szétosztásáról sem

- mondta a miniszterelnök.

Orbán: Soros bevándorlási tervét hajtják végre Brüsszelben

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Orbán Viktor szerint mindenki tudja, hogy bevándorlásügyben Magyarországnak van igaza – ez ma már "közhely" Európában –, és ezt négyszemközt szinte minden miniszterelnök el is ismeri. Ám Európát nem az emberek, hanem a közvélemény alakítói irányítják, akik ideológiailag, pénzügyi érdekeiket tekintve a liberalizmushoz kötődnek, és a saját országaik ellenében döntenek – tette hozzá.

(MTI)

(Címlapi kép: MTI/Máthé Zoltán)

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ez az ember méltatlan ahhoz, hogy Magyarország miniszterelnőke legyen! Egy beteg emberre nem szabad rábízni egy nemzetet Ezt már a normálisabb fidesz-esek is kezdik belátni, de cselekedni képtelenek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
3dwhite
Mostmár a Lajos is melle állt úgyhogy kisebbségben lesz.
Desischado
Ez a genetikai sejthalmaz, ez a parazita egy rákos fekély az ország testén. Márpedig a parazitákat ki kell metszeni, hogy ne okozzon több kárt! Ébresztő, magyarok, mire várunk még?!
kokopelli
@verőce21: Siemens ...Erlangen elég,te barom? Tudod,hogy mi az a Siemens? :=))
verőce21
@kokopelli: Hallottam róla. Mesélj még! Még!
kukac50
Orbán a gazdagok jöhetnek a szegények nem.Akkor minek szavazta meg Brüsszelben és miért írta alá? kétszínű hazaáruló! Egyenes ember kell az ország élére nem ilyen zsebre dugós tökvakarászó tolvaj mentegető g...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok