Egyre több kormány tag, egyre konkrétabban beszél az őszre szerintük várható „radikalizálódó” ellenzékről és persze a nemkülönben „ vérszomjas ” civil hordákról. Kövér odáig fajult, hogy: “Megpróbálnak majd egy olyan hangulatot kialakítani, amiben mindent fölülír a polgárháborús pszichózis”. Mi ez ha nem a török minta átültetése Magyarországra?

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Nem kell ide török minta, elég pl 1957-ben és utána évtizedekig a megyében regnáló Pap- Kövér duó akkori ellenségeit elővenni, (a sötétben bujkáló ellenforradalmárt, meg a szerintük enyhe ítéletet kapott Brusznyai Árpádot), kicsit átsminkelni Sorosra, és a régi recept működik.
tudode
Essenek transzba az állandó gyűlölködésükkel ezek a nemzet LELKÉT NYOMORÍTÓ, a történelem szemétdombjára való, mérgezett lelkű galeri a KARMESTERÜKKEL EGYÜTT azért, mert megtagadták a KÖZJÓT SZOLGÁLNI, és azokat buzerálják, akik "CIVILKÉNT" felkarolják, segítik azokat, akikről ELFELEJTKEZETT ez a LEGFELSŐ SZINTRE magasztos szavakkal, de CSAK SZAVAKKAL bepofátlankodó ÁTVERŐ SHOW-VAL a NEMZET, AZ ORSZÁG HÁZÁT IS MEGSZÉGYENÍTŐ alantas, CSAK A PÉNZ ÉS HATALOM birtoklására törő társaság!
.
Ébresztő magyarok!
.
Még négy év, és kő kövön nem marad ezek után a POLITIKAI KALANDOROK után!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.