Július második felében ismét elindul 30 fős szerkesztőséggel a Zoom.hu – írja a 24.hu. Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő hírportálja, a Zoom.hu korábban 2008 áprilisától egy évig működött, majd felmondtak az összes munkatársnak, mivel Tarjányi egy olyan cégnek adta el a portál jogait, amely nem kívánta fenntartani az eddigi tevékenységet. Tarjányi akkor úgy indokolta a döntését – a számára kedvező adásvétel mellett –, hogy "szerinte a politikai újságírásban nehéz idők következnek". Most júliusban azonban újraindul a portál egyelőre egy tesztüzemmel, maga a portál a tervek szerint augusztus végén vagy ősszel indul. Tarjányi tulajdonosként már 21 emberrel aláírta szerződést, az Index úgy tudja, volt origós és népszabadságos újságírók fognak dolgozni az oldalnál, amely magát a Facebook-oldalán "független, szabadelvű, Európa-párti” lapként definiálja, és amely politikával, gazdasággal és szórakoztatóiparral fog foglalkozni. A lap főszerkesztője a korábban az Indexet...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Kíváncsian várom. Remélem erősek lesznek a tényfeltáró írásokban. Tarjányitól ezt elvárnám.
lampa laz
Nagyon kell, h legyenek hiteles hírportálok, mert amit a kormánymédia produkál az gyalázat. Bízom Tarjányi Péterben és a jól összeválogatott kis csapatában.
Sok sikert a munkájukhoz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.