Jószéf Amreni izraeli nagykövet azt írta, a magyar kormányhirdetések gyűlöletet és félelmet szítanak. A KKM szerint Magyarország úgy jár el, mint Izrael.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ad nemzetbiztonsági kocka-áztatás

Szájjártatóék elképesztően pofátlan reakciója az izraeli nagykövet aggodalmaira

Jószéf Amreni szombaton azt írta, hogy „felszólítja azokat, akik a mostani plakátkampányért felelősek, hogy gondolják át a következményeket. …A történelmi tapasztalat alapján semmilyen előny nem származhat egy ilyen jellegű kampányból"
A derék külgarázdáink nem voltak restek legott visszakézből a tőlük már-már megszokott otrombasággal reagáltak: „Ahogy Izrael, úgy Magyarország is fellép mindenki ellen, aki az országra és polgáraira nemzetbiztonsági kockázatot jelent”!
Nos eltekintve attól az „apróságtól”, hogy valójában semmiféle épeszű érv sem szól amellett, hogy Soros és a migráncs kérdés között valóban lenne valós összefüggés, azt azért állapítsuk meg, hogy az országot és/vagy polgárait fenyegető (napláne nemzetbiztonsági) kockázatok nagyon más dimenzióban értelmezhetők. Sőt meg kell állapítani azt is, hogy kicsiny hazánkban erről zagyvámi meglehetősen idétlen marhaság. Bár ha nagyon belegondolunk akár lehet példa ilyesmire is. Úgy 10éve akadtak ilyenek, mikor egy retardált barom haverjaival az ország háza előtt követett el csoportos garázdaságot, illetve mikor kegyenceik (néhányuk ma is szabadcsapatként akciózgat: pl. NVI-nál) letáboroztak és körbehugyozták a parlament épületét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.