Harminc százalékos béremelést ígért a vasutasoknak 2019-ig a miniszterelnök. Orbán Viktor erről szóló levelét Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter olvasta fel szombaton Nyíregyházán, a MÁV vasutasnapi rendezvényén - derül...

Forrás: hirstart.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Magyarorszag jelenlegi miniszterelnokenel nagyobb hazug nem letezett meg a magyar tortenelemben.
Olyan szamokkal dobalodzik, amikrol tudja, hogy nem megvalosithatoak, mert nincsenek benne az orszag kotsegvetesebe.
Az, hogy ok elkezdik felujitani a vasutvonalakat orszagszerte, az nem azt jelenti, hogy a vasutasok beremelesevel kezdik, hanem hogy van megint valahol rengeteg , a felujitasra szant, de ellophato penz a haveroknak.
Pedig jobb lenne, ha ezt az igeretet betartana, mert ha a vasutasoknak meg nehezebb korulmenyek kozott kell a felujitasok miatt majd dolgoznia, akkor tomegesen fogjak elhagyni a vasutat.
Arra pedig meg gondolni is szornyu, hogy mi lenne akkor, ha ezentul a TEK fonok kolekedne mozdonyvezetokent Budapest-Felcsut kozott...:o))))
kamazuka
tessssenek szavazni.30%
Kő, vagy nem kő?
2019-ig,utána kuss!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.