A hírhedt holland szélsőjobbos politikus és a hazai mulatószene celebje ezúttal a Trattoria Veneziából jelentkezett be a Facebookon.

A szélsőséges iszlám- és bevándorlásellenes Szabadságpárt vezetője magyar származású felesége miatt többször is járt már hazánkban az elmúlt hónapokban, innen datálódik ismeretsége a magyar mulatószene állócsillagával, Bunyós Pityuval. Ezúttal hétfőn este, a budapesti Trattoria Venezia étteremből jelentkeztek be édes hármasban, a politikus Facebook-oldalán közzétett közös fotót a HVG szúrta ki.

 

A páros olyannyira egymásra talált, hogy Wilders májusban még a holland parlamentbe is bevitte újdonsült barátját.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
www.youtube.com/watch?v=Wfu_jrsycgw
És elénekelték, a lecsókolbászból főzök vacsorát.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/03/Wilders_Geert-e1489363039885.jpg
Geert Wilders, holland szélsőséges politikus felesége szülőfalujában. Miközben a Wildershez hasonlóan vérpopulista Orbán azzal kábítja a népét visszatérő motívumként, hogy a magyarok micsoda különleges teremtményei a jóistennek, valójában egyetlen nemzet/nép sem áll az összes többi felett, következésképpen a kábítható, beetethető hülyék is körülbelül egyformán oszlanak el a térképen. És általában ki szokott derülni, hogy amikor egy társadalom megmozdul, akkor a hülyék valahogy mindig kevesebben maradnak. Jellemzően ott szoktak a szélsőséges eszmékkel operáló, megélhetési gazemberek nyerő pozícióba kerülni, ahol a többség leszarja, hogy felemelkedjen a fotelekből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.