A Magyar Nemzet úgy tudja, majd csak szeptember közepén láthatunk tisztán a letelepedési kötvények ügyében, mert Orbán Viktor miniszterelnök kitolta az ügyintézési határidőt. Hiába szünetelteti a kormány március 31-től a letelepedési kötvény programot, még mindig nem állnak rendelkezésre végleges adatok arról, hogy hány bevándorló érkezett a milliárdos biznisz keretében Magyarországra. Demeter Márta független országgyűlési képviselő június 30-i dátummal kérte ki az adatokat. Pintér Sándor belügyminiszter írásbeli válaszából azonban kiderült: több száz befektetőnek és több ezer családtagnak még ügyintézés alatt áll a letelepedési engedélye. Holott a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatalnak egy hónap alatt kell az igazolványokat kiállítania, majd ezt követően 45 nap áll rendelkezésre az állampapírok lejegyzésére. Ez összesen két és fél hónap, vagyis június közepéig tartott volna a normál ügymenet. A kormány azonban igen jól értesült lehetett arról, hányan jelentkeztek a...

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Gond egy szál se,kormányváltás után az összes fideszes politikusnál teljes vagyonelkobzás...külföldi,offshore számlák zárolása...abból kifizetni a kötvényeseket,aztán kiutasítani őket,a narancs csürhét meg életfogytra a böribe!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.