31 év után lakbértartozása miatt lakoltattak ki egy idős asszonyt és skrizofén lányát a lakásából kedden. A lakókat és 15 macskájukat megviselték a történtek. Az egyik cica annyira megrémült az intézkedő költöztetőktől, hogy a felbolydulásban ijedtében bemászott a szellőzőbe. A megvadult Dönci miatt majdnem megbontották a falat is, végül nagy nehezen mégis ki tudták szedni. Ám sorsa még így is bizonytalan, mint ahogy a családnak és 14 fajtársának is.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Az ,,embertelenség,, iskola példája, nem hiszem, hogy semmi más megoldás ne lett volna...
1magyar
@eszegfu: Itt sajnos a racionális gondolkodás már régen nem volt meg, talán már a kölcsön felvételekor.
Veleda
15 hugyos macskával jó büdös lehet az a lakás. És azt is elképzelem, hogy nem csak az anyagi okok miatt kérte a néni a kisebb lakást. Ez már jó lelakott lehet, felújításra pedig nincs pénze. Jobb lenne egy tiszta kifestett lakásba költöznie.
eszegfu
@1magyar: Ebben egyetértünk! Nekem is van egy ilyen "állatbolond" szomszédom, tele hitellel, 4-7 (ez állandóan változik) nagytestü kutyával és a menyem állandóan "gyüjtést" szervez (élelmiszer, mosószer, játék, bicikli és felsorolni sem tudom) neki. Ez már-már nem tetszik nekem... de a gyereke miatt persze én is adok zöldséget, gyümölcsöt, amit tudok. Nem vagyunk egyformák...szerencsére...
terlasz
A 15 macska nagyon árnyékolja a képet.
Csizmás Kond
...az kinek jutott eszébe, hogy a kilakoltató embereket gazdag emberek fogadták fel ilyen tettekre ?
...egyik nap azzal szédítik az embereket szóban írásban reklámban, hogy milyen jó a kölcsön...aki meg beleugrik arra másnap kigyúrt tetovált fickókat küldenek, hogy duplán-triplán vegyék vissza amit adtak...persze vannak olyanok is akik csak hiteleznek de nincs ahogy törlesszenek és ezt fel sem fogják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.