Gyerekkori álma vált valóra azzal, hogy pilóta lett. Az indiai Anny Divya a legfiatalabb nő a világon, aki Boeing 777-es utasszállítót vezet kapitányként. Anny egy indiai városból, Vidzsajavádából származik, és gyerekkori álma vált valóra azzal, hogy pilóta lett. „Szerencsém volt, mert a szüleim támogattak az álmaim elérésében, bár sokan biztatták őket arra, hogy ne küldjenek repülési órákra engem” – emlékezett vissza a Mirror Now című műsorban.

Forrás: player.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Csak csupan az az egyetlen icipici info hianyzik, hogy HANY EVES A KAPITANY ? (Valojaban?) Merthogy az iskolait kijarta, vart, vart, aztan 2006-ban mar raulhetett a nagy gepre, igen...

Es akkor most hany eves is???
Hulye firkasz..
karma1
@Aki Én: OK Dragam, de ezt miert nem lehet az alapcikkbol megtudni, ami erre utalt eppen? (Marmint a legfiatalabb eletkorra).
Orulok, hogy Te megnezted - engem annyira nem izgat a dolog. Azt mar tudom, hogy az Emirates-szel soha tobbet nem repulok, barki is vezeti a gepet...:o)))
Gratula a fiatal holgynek, hogy kitartott az almai mellett, es a csaladjat is segiti...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.