Nem fogod elhinni, mire költ több mint 1 milliárdot a kormány! A héten született két hivatalos döntés is arról, hogy a 2017-es asztanai világkiállításon való magyar részvételre, plusz 210 millió forintot költsünk! Elsőként a Nemzetgazdasági Minisztérium módosította a kazah és magyar cégekből álló konzorciummal kötött szerződését. A közbeszerzést „A 2017. évi Asztanai Szakvilágkiállításon való magyar megjelenés komplex kivitelezésével, üzemeltetéssel, szervezéssel kapcsolatos feladatok ellátása” tárgyban írták ki, és a héten az eredeti nettó 1,073 milliárd forintos ár emelkedett nettó 1,122 milliárdra. Vagyis ötvenmillió forinttal költenek rá többet. Az indoklás szerint pavilonnal kapcsolatos pótmunkák miatt lett szükség a módosításra, adta hírül a zoom.hu. A konzorcium tagja az L. A. C. Holding Zrt., amelynek a vezérigazgatója és tulajdonosa Horváth László, Kazahsztán tiszteletbeli konzulja. Ő volt az, aki 2014 év elején egy éjszaka a Budai Várban akkorát tűzijátékoztatott a...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

desiro
kedves kolompár gorbán viktor, mikor mondjátok azt, hogy elég fiuk???
lusta
És hány kiállítás és vásár lesz mág a világon?
CsipkeRózsa
Az egymilliárdon én már nem tudok felháborodni, hiszen naponta tíz-, százmilliárdok folydogálnak el saját kedvteléseikre.
Nessy
És mit fognak bemutatni? A tavalyi lopott holmit? Na, annak tényleg nagy pavilon kellene!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.