Sem az Európai Uniótól, sem egyetlen tagállamától nem lehet elvárni, hogy egy klubban maradjon illiberális rezsimekkel. Vélemény.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
@peterkelemen: Elég sokat hezitáltak! Pedig a posványosi illiberális beharangozás után azonnal szájba kellett volna rúgni ezt a mocskos patkányt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
peterkelemen
@quadrocopter: Olvasd el a cikket! Már nem sokáig tűrik. Egyelőre azért, mert van egy aláírt dokumentum a 2014-2020-as uniós pénzekről, amit most kibővítenek ezzel elfogják zárni a pénzcsapokat az ilyen aljas és velejéig romlott rezsimeknek mint az Orbán-rezsim. Ki lesznek véreztetve.
quadrocopter
@peterkelemen: Elég sokat hezitáltak! Pedig a posványosi illiberális beharangozás után azonnal szájba kellett volna rúgni ezt a mocskos patkányt!
quadrocopter
Egyébként az illiberális berendezkedésről mikor volt nemzethy konzultésön, vagy népszavi?
dr. prédikátor
Igen, és vajon az EU miért nem meri megtenni azt a lépést hogy megvonja a pénzügyi támogatást ettől a illiberális korrupt kormánytól??Miért tűri évek óta egy nyiltan korrupt kormány packázását!!???Milyen ok lehet a háttérben???
kokopelli
@dr. prédikátor: mert a "nép" kanalazza ki a "fekete levest"! A zorbán megvon egy csomó
pénzt a szociális budget-ből,és az EU-ra nyomja az egész ß@rát! Az EU tudja,hogy ez a
"nép túszul ejtése"! Máshol is így hívják ezt a "fogást" ha diktatúrákban felhasználják!! :--(
"Patt" helyzet! :--(
Eladott Ország
Viktor, a jó ég áldjon meg! Neked semmi nem elég? Már mindenhol ott vagy, a meg sem fogant
unokád is milliárdos. Te irányítod fél kézzel ezt a nyomorult országot. Bohóckodhatsz kedvedre, hazudozhatsz, mint a vízfolyás. Senki nem von felelősségre, nem nyomoz utánad a rendőrség – éljen Polt Péter legfőbb cinkostárs – vannak rajongóid. A közeledbe sem juthat senki, aki csak egy rossz szót is merne szólni. Nincs olyan újságíró, aki kérdezhetne tőled bármit. Senki nem mer ellentmondani neked, akkora baromságokat csinálhatsz, amekkorákat csak akarsz. Ha holnap a nevedre – vagy az asszony nevére, vagy a gázszerelő nevére – íratod a kibaszott Balatont, akkor a nevedre íratod. A parlamentben akkor jelensz meg, amikor úri kedved és az állapotod úgy hozza. Ha véletlenül válaszra méltatsz valakit – jó, tudom, a kurva törvény még előírja, hogy egy idő után válaszolnod kell és te adsz a látszatra – akkor is olyan pofátlanul és olyan geci módon teszed, hogy a felcsúti kiskocsmában is szájba vernének érte. Te meg az ország miniszterelnöke lehetsz ezzel a tapló stílusoddal. Mi a faszt akarsz még, de komolyan? Apád vert kiskorodban, meg nagykorodban. Rúgott is. Te mondtad, nem én mondom. Sajnállak nagyon, de te most egész életedben kompenzálni akarsz? Az én kontómra? Nem kaptál karácsonyra játékvonatot, vetettél magadnak az országgal egy igazit. A segged lógott ki a gatyából kölyökként, most te vagy a leggazdagabb sudribunkó. Szorongtál az egyetemen az értelmiségi srácok között – ezt is te mondtad, nem én – mostanra egy értelmiségi sem maradt a közeledben sem. Csak olyanok, akik nálad is hülyébbek, vagy annyira seggnyalók, hogy hülyébbnek tettetik magukat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.