A GYSEV arról tájékoztatott, hogy a hőségriadó elrendelésre miatt hétfőtől ismét vizet oszt a nagyobb állomásokon, így Szombathelyen és Sopronban is. A vasúttársaság naponta 10 és 17 óra között nyom palackot az utasok kezébe. Várhatóan péntekig tart a hőség és ezzel együtt a vizes akció, ám ha szükséges lesz, akkor természetesen ezt meg hosszabbítják. Bár a közleményből nem derült ki, de mi azért rákérdeztünk, hogy pontosan milyen vizet kapnak a szomjasak? Egészen pontosan félliteres, szénsavmentes Vivien márkájú ásványvizet osztanak az utazóknak. A Viviven ásványvíz Mészáros Lőrincz tulajdona, eddig pedig a MÁV rendelt tőle nagy tételben vizet, most úgy látszik a felcsúti polgármesternek sikerült teljesen lefednie a magyar vasúti piacot. Érdekesség, hogy nemrég a Vivien víz arca lett Király Gábor a Szombathelyi Haladás rekord válogatottságot elért kapusa.

Forrás: nyugat.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Ez a Mészáros Lőrinc-gázszerelő létére-hazatolhatja a fél Magyarországot???-és mindenkinek meg van mindene,minden faxán működik-senkinek nem hiányzik semmije-akkor a másik felét is haza fogják tolni az orbán maffiával közösbe-aztán a saját vizeletét ihatja minden magyar vissza,mert ezeknek a fityiSS állkeresztényeknek minden kell-és kell!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@division: "rosszul értetted ,de mindegy!"
... a konkurencia kizárásáról van szó,hogy ívóvíz,vagy ipari az tök mindegy!
A csókos megkapja az egyedüli jogot,oszt annyi! Mindegy mire,de megkapja!
Egyébként mindenkinek joga félreérteni azt amit akar,akár a párthűség bizo-
nyítására is! Egyébként úgy ß@rom le az egész csuti bandát,ahogy van! Csak
a rossz dumát rühellem ami minden mocskosságukat megmagyaráz! :--(
kokopelli
@namihami: Ha meglátom a Railjet-en a vizet elordítom magam németül,hogy
"ezt a szar fertőzött vizet igya meg annak az anyja, aki palackoztatta!!" :--)
Jogom van rá! :--) "Vivien" ? csekkkk!
kokopelli
@simmering73: (18:53)
"Aki a Vivien vizet issza,
az a saját vizét issza vissza!"...elnézést de a Dagály-ra emlékeztem! :--(
namihami
@kokopelli: Mivel erősen necces, hogy Lőrié lesz az új pancsolda, komoly esély van rá, hogy a leeresztendő víz, persze csak, hogy ne vesszen kárba, a Lőri újonnan alapított palackozóján keresztül, de racionális felhasználásra fog kerülni. Hiszen az édesvíz nagy kincs, minden cseppjéért kár. A tisztítás is megoldott, már a strand területén.
Medence, palackozó, vonatutas. Íme a természetes körforgás. Természetesen az utasoké kárbavész, de a strandlátogatók mindezt tudják pótolni.
bakegya
@namihami: ma, holnap a Balaton vizét is bepalackoztatja az orbán orsos győzi,mint ahogy az idegenforgalmilag legjelentősebb szállodákat,kempingeket lenyúlta a maffia-a révfülöp9 parti sávot már meg se lehet közelíteni.A vasút mögötti közutat a kemping parkoló autói mindkét oldalon leszükítik...az úttesten is lakóautók parkolnak.A RENDŐRÖKNEK NYOMA SINCS-pedig az év 10-hónapjában itt szondáztatják a helyi lakosokat!HA-HA-HA...most nyilván a migriket kergetik a negyven fokban...
bakegya
index.hu/gazdasag/2017/08/03/meszaros_tiborcz_balaton_kemping/-mindent viszaz orbán maffia raktárosa és tiborc pityu egyetlen szezonban-ILYEN LÁTVÁNYOSAN HARÁCSOLNI LOPNI,CSALNI HAZUDNI MÉG NEM VOLT BÁTORSÁGA EGYETLEN MINISZTERELNOKNEKJ SEM MAGYARORSZÁGON!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.