A tervrõl Dúró Dóra országgyûlési képviselõ írt. A korrupciós és antiszemita botrányok után itt az újabb Jobbik-ügy.avában zajlik a Jobbik választási programjának kidolgozása, amely azt is kilátásba helyezi, hogy az általános iskolai végzettséggel nem rendelkezők ne szavazhassanak - erről írt néhány napja az egyik Facebook-bejegyzésében Dúró Dóra, a Jobbik parlamenti képviselője.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

97 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Itt tulajdonképpen arról van szó csak a Jobbik se mondja ki, hogy ne lehessen korrupcióval megnyerni a választásokat, mert ugye sok a korrumpálható primitív ember, akik tüzifáért, krumpliért cserébe tömegével adják le a szavazataikat. Ez viszont már nem iskolai végzettség dolga hanem maga a választási rendszere rossz , ami eleve csalászatokra van felépítve.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Ma megint kezdett elterjedni, hogy nem tudnak írni olvasni sokan. Érdekes dolgot láttam. Állandóan azt mondta egy cigány asszony, hogy nem tud írni olvasni. Azt élettársa is azt hangoztatta nem tud írni. Milyen meglepetés volt amikor a közjegyző azt mondta már pedig neki kellene egy aláírás, hogy a hagyatékot megkaphassa. Rögtön alátudott írni mint kiderült 6 osztályt kijárt. Olvasni is tudott. Mikor megkérdeztem miért hazudták ezt, a válasz is meg jött így több támogatást kaphattak.
Mint kiderült a cigány vezetők találták ki, hogy ezt mondják.
Bennem így már fel is merült miként tűnhettek el a cigányság pénzei úgy hogy a kisebbség nem is tudott róla. A 3 x-el meg is oldották.
dr. prédikátor
@levarosbukta: tegnap 16.40!!! Egy kicsit túóllőttél a célon nem gondolod??? és most finoman fogalmazok!!!Úgy látom te is az agybajosok táborába tartozol!!! mégis hogy gondolod hogy a 70 év felettiek zoknik???Csak hogy tudd ÉN is elmúltam 70.Sőt!!!73 is. De NEM ÉRZEM MAGAM ZOKNINAKDe úgy látom a te agyad már igen csdak arra hajaz!!!Hát ne nagyon sértegesd az időseket!!! Sőt a hetvenen túliakat se!!!
levarosbukta
@dr. prédikátor: Állítsd le magad jó! Én nem sértegettem itt személy szerint senkit és szeretném ha tudomásul vennéd hogy nekem ez a véleményem. Abból hogy itt személyeskedsz és nem olvasod el rendesen amit írtam szintén csak megerősít abban a nézetemben hogy a 70 éven felüliek igen is agyilag zoknik!
dr. prédikátor
@levarosbukta: Szarok a véleményedre!!!te is épp olyan hülye vagy mint a fityfaszosok!!!remélem ha vannak , a szüleidről is ez a véleményed!!!
levarosbukta
@dr. prédikátor: Itt a példa! Most mások előtt is nyilvánvalóvá vált hogy nem tudsz mást csak gyűlölködést szítani. Rondán beszélni, önérzeteskedni azt tudsz de egy rohadt hozzászólást rendesen elolvasni és értelmezni az már nem megy! Ülj az Isaura tv elé, az való neked. A propellert meg hagyd meg az értelmes olvasni tudó embereknek.
dr. prédikátor
@levarosbukta: Te meg az értelem??? ne röhögtess már!!!Beképzelt fasz vagy!!!Akárki is vagy!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.