Mikor máskor kellett is kióriásplakátozni Budapestet puncs.hu-val, ha nem a felvételi pontszámok kihirdetésekor? Na de miért is? Együgyűek, meddig szeretitek az együgyűséget? Amikor megláttam júliusban a puncs.hu óriásplakátokat két személy jutott eszembe: Az egyik Bölcs Salamon, aki mintegy 3000 évvel ezelőtt ezt írta: "A bölcsesség az utcán kiált, a tereken hallatja szavát. Lármás utcasarkon kiált, a városkapuk bejáratánál mondja mondásait: Együgyűek, meddig szeretitek az együgyűséget, meddig gyönyörködnek a csúfolódók a csúfolásban, meddig gyűlölik az ostobák az ismeretet?" Bölcs Salamon szerint a bölcsesség az utcán kiált, nyitott szemmel járva megragadható a mindennapi életben. Szóval, ha most feltámadna Izrael harmadik és talán legismertebb királya, 3000 év elteltével minden bizonnyal hanyatt vágódna azt látva, hogy ennek épp az ellenkezője, a vérlázító ostobaság és az értéktelenség kap óriási nyilvánosságot az utcákon. A másik, aki beugrott Lópici Gáspár, volt. A...

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

passenger
Én csak menő pasikkal randizom - mert egy hülye faszopó kurva vagyok
Ja, hogy annyi elég a menő pasiknak, hogy a csajuk egy faszopó hülye kurva legyen?

Annyira gáz ez az egész...
Ahogy az emberek furakodnak egyre feljebb és feljebb tanulva-tanulatlanul, miközben pörög ki a kerék, és hiába áll a sebességmérő 100-on, a szekér egy helyben áll.

A nyomorultak...

Tényleg nem tudom, hogy megtűrjelek, vagy szánjalak, vagy utáljalak, vagy fogjak egy kalapácsot szétverjem vele a hülye fejed.

Durva?
Korántsem, ahhoz képest, amit MINDEN EGYES NAP tesznek veled, ahogy szénné aláznak.
Ébredjél már fel, baszd meg!
Equus
érdekes lett volna látni is azt pncs.hu plakátot, amiről az írás szólt...

Amúgy le lehetett volna írni rövidebben az egészet vhogy így: szar ez a világ. Oszt ennyi. A panpeter címet megjegyzem. Nehogy eszembe jusson újból oda tévedni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.