A végsőkig elkeseredtek azok a tranzitzónában élő iraki jezidik, akiknek menedékkérelmére még mindig nem bólintott rá a magyar állam - pedig ha valakik, ők szenvedtek az Iszlám Államtól.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
Azért milyen mókás lenne Orbánt bezárni egy olyan katonai sátroba, amit a napon, egy betonplacc közepén állítottak fel. Napi két liter vízzel, mert pocsékolni nem szabad, és 800 kalóriás diétával, mert úgysem mozog, és csak lustálkodik.

Aztán egy hét után megnézni, hogy él-e még?
Aztán megkérdezni, hogy
1. Mi a véleménye a melegről?
2. Mi a véleménye a pompás ellátásról?Ha rossz véáleménye van, akkor büntetésből újabb egy hétig otthagyni. Ha nincs rossz véleménye, akkor is otthagyni, hiszen tök jó neki így is.

Aztán ott felejteni amíg a hó leesik.
Valószínűleg már az első hét végére zokogna, és inkább egy erős kötelet követelne. Egy hónap után a lányát is eladná bármelyik olasz futtatónak, csak szabaduljon.
Equus
van néhány háztartás Mo-n, ahol nincs légkondi. Ezekre adót kell kivetni és lesz a "menekülteknek" légkondijuk.

Egyébként: Ki tartja vissza őket? Menenek vissza Szerbiába vagy Szaúd-Arábiába. Utőbbiban vannak légkondis sátrak...
passenger
Orbán Viktornak, a magyarok és az európai emberek ellenségének (hivatkozási alap: mert rossz gyermekkora volt - ki a faszomnak nem volt rossz gyermekkora, és még sem lettünk olyan büdös köcsögök, mint te!), sikerült békeidőben összehoznia egy koncentrációs tábort.

Mai élmény: Megérkezett a busz a megállóba, a magyar paraszt meg ott áll a csukott buszajtó előtt, és magát nézegeti az ablakban - "Ez olyan ismerős, ezt már láttam valahol."
A magyar paraszt ott ált volna a csukott buszajtó előtt ezer évig, de jöttek a migránsok, a három burkába öltözött lány, és és megnyomva a gombot, kinyitották a magyar paraszt előtt az ajtót.
A magyar paraszt természetesnek vette, hogy először ő száll fel, míg a burkás lányok lehajtott fejjel,lesütött szemmel csak utána léptek be.
A magyar paraszt ahogy felszállt, egyből megállt és körbenézett - ezzel akadályozva a burkás lányok mozgását, és egyben a busz elindulását - vagyis mindenkit megbénított a magyar fideszes paraszt szavazó -, mert nem bírta becsukni az ajtót a buszvezető.

Hé Joe...

propeller.hu/itthon/3298165-hoseg-nincs-legkondi-elkeseredes-tranzitzonaban-haboru-utan-ujabb#v1923729

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.