Nagy divat a családban szétdobni a vagyont, így legalább nem kell bevallani. A családtagok nevére íratva rejtegetik vagyonukat a politikusok – derül ki a Direkt36 legújabb cikkéből. Az írás tárgyalja Orbán Viktor felesége, Lévai Anikó földvagyonát, amelynek gyarapodását a Fidesz elnöke egészen 2010-ig tette közzé. Az már akkor sem volt világos, miből lett volna pénze Lévainak – egyéb ingatlanjai mellett – több mint 60 hektár Felcsút környéki földre, ám 2010 után már nem is nyilvános a miniszterelnök családtagjainak vagyoni helyzete. Annyi biztos, hogy Orbán feleségének ismert jövedelme semmiképp sem elég fedezet a bevásárlásokra. A cikk foglalkozik Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter ügyeit is. Lázár szintén tudatosan ügyeskedik: vagyonbevallásából azért hiányzik például némi tokaji szőlő, vagy egy budai luxuslakás, mert azokat kiskorú gyerekei nevére vette. Ez nála hagyománynak tekinthető: már 2006-ban kiderült, hogy akkor másfél éves kisfiának például tulajdonrésze...

Forrás: helyivalasz.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Most mi a probléma? Igazán érthető, hogy egy tizenkét éves férfi már szeretne a saját lábára állni, nem???
Nem lehet mindig az anyukája szoknyáján lógnia. Azt már csak nem szeretnétek, ha egy anyámasszony-katonája lenne belőle. Ő is a saját lábára áll, mert Fideszen belül ez a lábraállás már tradícióvá vált.
Pont a múlt héten lehettünk tanúi két (és több) újabb láb világrajövetelének.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.