Az orbánisták bebizonyították, hogy amit a FIDESZ a kétmillió szavazója felé kommunikál, tehát, hogy itt valami országépítés és nemzeti megerősödés történik, amihez új Alkotmányra volt szükség, olyan nagyon, hogy még az Alkotmány nevét is Alaptörvényre kellett cserélni egy nagy hazugság, nem igaz. Ezekre a dallamokra csak azért van szükség, hogy manipuláljanak kétmillió embert és megmaradjanak a hatalomban. És azután mi történik? Az alábbi írásunkban bemutatjuk, hogy mennyire Alaptörvény ellenesen gondolkodnak az orbánisták. Semmi. Haveroknak kiosztják a nemzeti vagyont. Unokatestvérek kapnak bankot. A kétmillió szavazóval nem történik semmi. Felháborító, hogy Alaptörvény ellenesen nem szolgáltatnak olyan adatokat, amit kötelességük lenne szolgáltatni? Felháborító! Felháborító ezek után a civil szervezetezés? Felháborító! Kikéred magadnak, hogy egy olyan összeesküvés elmélettel akarnak megvezetni téged és az egész országot, hogy egy nemzetközi összeesküvés során Magyarországra törnek...

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
A bank tulajdonosai köszönjék meg nekünk, hogy vettünk nekik egy bankot, ahonnan még sok pénzt is tudnak hazatalicskázni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.