"Semmiféle erőszak, semmiféle aktus nem történt. Csak játszottak a gyerekek a kislány belegyzésével" - közölte az [origo]-val Szabó Lászlóné, a szegedi Weöres Sándor Általános Iskola igazgatója.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: latorkuvasz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zwei
@Macsi:D

a kiskandúr hallgatja az öregkandúrokat, akik azon tanakodnak egy késő téli hideg éjjelen, hogy elmenjenek-e egy jót "imitálni":-)))

úgy döntenek, hogy elmennek, na gondolja a kiskandúr, ebből ő sem marad ki, legalább megtudja, hogy mi is az, s elindul a többiekkel:-)

hát' mászkálnak abban a qrva hidegben a háztetők gerincén, házról-házra, már órák óta.

mikor egyszer a kiskandór megszólal:

- na, én már jó "kiimitáltam" magamat,
- most már elmegyek haza aludni.
drg
@Zwei: Az általános iskolánk egy ovival szemben volt. Egyik szünetben arra lettünk figyelmesek, h két ovis kisrác a nagy kuka mögé bújva, a kerítésnél (pont szembe velünk) letolt gatyával hátulról "imitálják" a valszeg tévében, vagy szüleiktől látottakat.
Az óvónő csak akkor vette észre, mikor mi szóltunk neki.
boki
Nocsak. Már a rendőrök sajtósai is átmennek bulvárba?
almasi39
Csuda édeseket kommunikál a sajtó és a Rendőrség. A következő fogalmakon kellene elgondolkozni. Mit jelent: szemérem elleni erőszak, erőszakos nemi közösülés, megerőszakolás. De lehet, csak papás-mamást játszottak.
Zwei
szija @almasi39:)
szemérem elleni erőszak

btk198. § (1) aki mást erőszakkal, avagy az élet vagy testi épség ellen irányuló fenyegetéssel fajtalanságra, vagy ennek eltűrésére kényszerít, vagy másnak védekezésre, illetve akaratnyilvánításra képtelen állapotát fajtalanságra használja fel, bűntettet követ el, és két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

fajtalanságnak minősül a közösülés kivételével minden olyan súlyosan szeméremsértő cselekmény, amely a nemi vágy felkeltésére vagy kielégítésére szolgál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.