Egy 15 év körüli fiú rúgott le az 1-es villamosról egy gazdája mellett álló kutyát a népligeti megállóban tegnap éjszaka. Az állat gazdája, egy fiatal, kutyakiképzőként is dolgozó lány ezután belerúgott az elkövetőbe, aki szintén leesett a villamosról. A jármű azonban továbbment, így a gazdája nem tudott leszállni a kutyájához.

A lány kétségbeesett Facebook-posztban kérte a támadót vagy a kutya megtalálóját, hogy akár pénz ellenében is szolgáltassa vissza az ebet – írja a Magyar Nemzet. A lap telefonon érte el a 4 éves belga juhászkutya gazdáját:

„A kutyámon póráz, nyakörv, hám és szájkosár is volt, békésen állt mellettem az ajtónál. Két megállóval a Népliget előtt szállt fel négy, szerintem 15 és 17 év közötti fiú. Egyikük szó nélkül mellém lépett a népligeti megállóhoz érve, majd amikor kinyílt az ajtó, belerúgott a kutyámba, aki kiesett a villamosból. Ekkor az első reakcióm az volt, hogy belerúgtam a rugdosóba, aki szintén kiesett az ajtón. A villamos ekkor elindult, a rugdosó fiú befutott a parkba, én pedig fennmaradtam a másik hárommal. Kérdőre vontam őket, de csak vigyorogtak. Senki sem segített, egyik utas sem szólt semmit, csak a telefonjukkal babráltak vagy kibámultak az ablakon. Amikor visszamentem a kutyáért a Népligethez, már nem volt ott”

– mesélte az állat gazdája, aki azt sem zárta ki, hogy a kutyát el akarták rabolni, hogy eladják. A lány folytatja a keresést, de egyelőre nem tett rendőrségi feljelentést. A kutatásban önkéntes állatvédők is segítenek neki, a Népliget mellett a környékbeli utcákat is átnézték. A kutya idegenekkel nem barátságos, Zoi névre hallgat. Ha látja, hívja a gazdáját a 06-20-299-4282 telefonszámon.

(A címoldali illusztráció forrása: Wikipédia)

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Na megbasszák a kurva anyjukat a magyarok. Senki nem segített a lánynak. Ez Magyarország. A büdös bunkók országa. Nem csoda, hogy egy bumburnyák népirtót tartanak a hatalomban hisz a zöme magyar ilyen: gyáva, nemtörődöm. Szégyen ma magyarnak lenni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csa-csa
@peterkelemen: igaz, a telefont előkaphatták volna, de az ilyen csűrhe már azért is megkésel ha meghallja hogy a rendőrséget hívod!
1magyar
@csa-csa: Az a baj, hogy a szar törvények a támadókat védik még mindig. Bár kicsit már a fideszék javítottak rajta, de a berögződés, hogy még a segítőt hurcolják meg - megvan.
peterkelemen
@csa-csa: Hülyeségeket beszélsz ismételten. A lány elmondta, hogy voltak, akik inkább telefonálgattak, mások kimeredtek az ablakon. Magyarul badarságokat firkálsz hisz telefonáltak. Nincs mentség, aki ott nem segített az húzza le magát a vécén és minden gyáva féreg. Azoknak azt kívánom ők legyenek a következő áldozatok és senki ne segítsen majd nekik.
division
@peterkelemen: De nagy a szád a neten keresztül. Tudod nekem vannak gyerekeim, és az ilyen mocskos férgek miatt nem akarnám hogy apa nélkül nőjenek fel. Persze te gondolom egyedül neki mennél mondjuk egy tízfős késsel rendelkező hordának is csakhogy megmutasd mekkora magyar vagy.
csa-csa
@peterkelemen: ugyan telefonálgattak, de gyanítom a rendőrséget még halkan sem merték hívni. persze ha nem akarták az más kávézó

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.