Azt kérdezi tőlem Troll úr, hogy miért gyűlölöm a magyarokat. Pontosabban: úgy kérdezi, hogy miért gyűlöljük mi a magyarokat. Vagyis, Troll úr nem feltételezi rólam, hogy én egyedül is képes vagyok gyűlölni valakit, magyart, vagy nem magyart, és azt gondolja, hogy ehhez, vagyis a magyarok gyűlöletéhez, többen kellünk. Azt feltételezi Troll úr, hogy létezik egy társaság, akiket ő nemes egyszerűséggel Soros-bérenceknek nevez, s akik, magyargyűlölés céljából, rendszeres időközönként összejönnek. Ilyenkor mindenki hoz magával valamit – süteményt, üdítőt, vagy éppen egy üveg bort, és az előre elhatározott tematika mentén közösen gyűlölik a magyarokat. Így képzelheti Troll úr azoknak a mindennapjait, akik nem úgy gondolkodnak, mint ő. Talán még az is belefér a fantáziájába, hogyha valaki nem tud elmenni az éppen esedékes magyargyűlölő összejövetelre, kimenti magát: bocs srácok, nem tudok menni, túlórázom a hivatalban, a gyereknek van a születésnapja, gyűlöljétek ma nélkülem a...

Forrás: huppa.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
@karma1: Ugyanarra a 4-5 abakusz-agyúra gondolunk?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cefi
@karma1: Akiket felsoroltál, az egy és ugyanaz a csepeli köztörvényes. És még ugyanennyi nick-el próbálkozott. Pp nincs jelen, csak néha, két nick-el. Egy hónapja már nem futottam bele.
karma1
@Cefi: Tudom, azert irtam ebben a sorrendben,...:o)))) Monnyuk fizikailag nem hianyzik, de nem nagyon van errefele... Van helyette idiota durbincs, es az ordogvadasz programot levettek,... Nem valt be...:o)))A picike1 valamitol ujra visszakuszott, de hogy minek, azt nem tudom..:o))
Cefi
@karma1: Nem picike, hanem csökött... Menetrendszerűen 2-3 havonta megjelenik. Még a trollok is elhajtják... :-))) Idióta, google translator-hángérijen-sprehezi.
karma1
@Cefi: Aszongya, hogy olasz...:o)))) A magyarsaghoz annyi koze van, mint lonak a ridikulhoz...:o)))
Cefi
@karma1: Most jöttem onnét haza, 9 nap után. Minden második évben kint vagyunk. Egy olasz ilyet nem csinál. Esze ágában sincs mas ország politikájával foglalkozni. Ha belegondolok, hogy egy olyan MAGYAR párt seggét nyalja, akit itthon is csak minden harmadik(?) ember ismer, hááát... visítva, fetrengve kell röhögnöm. De még a cicámnak is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.