Orbán Viktor sajtófőnöke augusztus elején nem árulta el, hol nyaral a miniszterelnök, hiába kérdezték tőle. Havasi Bertalan helyett részben egy horvátországi étteremtulajdonos végül is megadta a választ.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ez a kép biztosan nem az ahol valóban van, ez csak félrevezetés semmi egyéb !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@karma1: Jó akkor egyre gondolunk...kezelik a törpét, a család itthon...csak elugrottak horvátba csinálni egy fotót, hogy "Ne legyen gyanús"
karma1
@Hellcat: Vegulis csak par szaz kilometer, es onnan nem Pestre veszi az iranyt, hanem Grazba... Nem mindegy az irany? Talan oda meg kozelebb is van, mint Pest...:o))
karma1
@anka: Tobbek kozott ezert IS imadlak,...:o)))) A humorod, a hsz-id,...meg ugy altalaban...:o)))Mit mondjak, lehet, hogy "szent", de kulonben eleg ronda csalad,...:o))) Beleertve a feher kalapos urget is (Moszer Aranka mellett...:o))))
papa.49
@anka: Hú de rondák egytől egyig ))))
kokopelli
@akárki_123456789
Mi a francnak kellett ezt betenni ??? Még ebéd előtt vagyok...:--(
(nincs szebb mint a férfiszerelem?) Pfuj!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.