A plakátháború csak első pillantásra szól a Jobbik megbüntetéséről, amiért a pártnak volt mersze Orbánt és Habonyt bűnözőként ábrázolni országszerte. A felület érdekesebb, mint a rajta megjelenő tartalom. Ha ugyanis visszalapozunk az időben a MAHIR megszerzéséig, akkor kiderül: a plakáthelyekből építette ki a Fidesz páratlan médiabirodalmát egykoron. És a G-nap után ismét a plakátok szabályozásával zárhatja le a második nagy birodalomépítést.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A Lajos legalább annyit érdemel a bűneiért mint a csutigeci, ha nem többet mert általa tett szert anyagi hatalomra a tetves csuti !!!
tudode
Gorbán alaptermészetére jellemzően mindenkit kihasznál Sorostól, Simicskától a LEJÁRT LEMEZŰ FRAKCIÓVEZETŐKTŐL kezdve ÚJABB ÁLDOZATÁIG Mészáros Lőrincig!
.
Ezen kívül nem szíveli a NÁLA OKOSABBAKAT SEM, egyszerűen KINYIRATJA A POFAGOLÓJÁVAL, és a szócsöveivel, mert annyi intelligenciával nem rendelkezik, mint egy bányaló, mivel INGERSZEGÉNY putriból EMELKEDETT FEL a politika veszélyes színpadára.
.
Visszasírja még azokat az időket, AMIKOR TÖREKET GYŰJTÖGETTEK az aratók után anno!!!
.
Eljön az idő, amikor MINDENE VOLT, és földönfutóvá válik, mert a DIKTÁTOROK, a PÉNZ-, ÉS HATALOMÉHESEKRE ez a sors vár, várt!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.