A civilek letették az asztalra az általuk készített tanulmányt, amely szerintük azt igazolja, hogy a Római-parttól távolabb, a Nánási–Királyok útja mentén kellene a gátat megépíteni. Tarlós István azt ígérte, ha kap egy ilyen eredményre jutó elemzést, hajlandó a gát ügyét ismét a közgyűlés elé terjeszteni. A civilek tanulmányának vízügyi részét a BME Vízi Közmű és Környezetmérnöki Tanszékének vezetője jegyzi.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Adnak még egy pofont a sza---nak..:( Itt élek, ez a tetű Garancsi pedig már lassan befejezi a befektetéseit. Ne legyünk naivak itt már minden állami csónakháznak, ingatlannak megvan a jövőbeli tulajdonosa. A hekkesek, büfések ki lesznek túrva és jönnek a "Siófok" szerű műanyag emberek térkövön. Tarlós eladta kilóra a "fészkét"
Pálinkafőző Rézüst
@SystemError: sajnos így van. A tarhás is csak az indulatok csillapítása miatt ígérget. Illetve nem ígérget, hanem hazudozik, önmagához, és elvtársaihoz híven...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.