A Debreceni Egyetem díszpolgári címet szeretett volna átadni az orosz elnöknek a cívisvárosban, de Putyinnak nincs kedve elutazni érte. Kizárólag Budapest életét borítja fel érkezésével. Hétfőn – augusztus 28-án – leáll a főváros élete, ismét „megtiszteli” látogatásával Budapestet Vlagyimir Putyin orosz elnök. Orbán Viktor hívta meg az újabb grandiózus magyar sporteseményre, aminek ugyan ki tudna ellenállni.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Me'r, nem esik neki utba? Milyen jo lett volnam, ha kocsival jon...:o)))))
Istenkem, jovore mennyire fogja szegyellni Debrecen, hogy a kosa lala strebersege miatt lealazta magat egy diktatornak, aki eppen most akarja bedonteni a magyarokat a kovetkezo diktatori korszakba...
karma1
volnam = volna... Sajna, a klavim geppuska, es a vesszo melle folyton benyomja az m-et, az l melle a k-t, es az n melle a b-t... :o((((
Nessy
Tessék mondani meddig marad? Tényleg érdekel, mert kedden időre kellene orvoshoz mennem, és ha lezárják a fél várost szokás szerint, már kora hajnalban elindulhatok, hogy a félvilágot meg kerülve odaérjek.
Kookas
@Nessy: ha olyan korán és kerülővel indulsz mi lesz az étkezéseddel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.