A lényeg a lényeg. A miniszterelnök nem veszett el, hanem nyaralt. Az itthon a nyugdíjasoktól is megvédendő FONTOS EMBER külföldön csak úgy sétálgat a kamerák előtt. Ami jó. Ahogy az is, hogy a különben feszülő ingben és zakóban feszengő kormányfőről Horvátországból kocogás, és lezser viselkedés hírei érkeznek. Mintha nem is ugyanaz az ember lenne. Úgyhogy megállapíthatjuk: éppen időre elkészült és sikeres volt az a töltekezés.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@division: Hírré alapvetően a Blikk tette. Fordulj hozzájuk, ha nem tetszik :-)
division
@GeoCravker: Az egy színvonalas újság:-)
karma1
@GeoCravker: Koszi a cikket, megint szuper, es persze egy csomo kerdest vet fel... Arrol nem is irtal, hogy "es vajon ezido alatt hol volt Aniko asszony, es hogy van az, hogy eppen a Gazsi gyerek van vele a legkisebb orban-lannyal?"

Dehat ezek mar szinte nem is erdekesek, ha azt nezzuk, hogy havasibol meg uthengerrel sem lehetett volna kicsavarni egyetlen paranyi infot sem, aztan meg fosta a magyar sajto meg a csodalatos menut is "paradicsomleves meg hal"
Clavigo
Tőlem akár fel is fordulhatott volna...
GeoCravker
@Horizont: Elég régóta emlegetem, hogy a köztisztviselőknek is kellene alkalmassági. Egyébként szerintem Orbán, akin a paranoid skizo szinte összes tünete végigpipálható, alkalmatlan
GeoCravker
@karma1: Igen. Elég gyanús a nagy hallgatás után ez a fényképes, színes szagos pártaktíva-tájékoztató.
Simán belefér, hogy ű
1. Orbánt 3 hét után most hozták fotózható állapotba;
2. Az Orbán hasonmásverseny győztese járt a horvátoknál

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.