És két embercsempészt is elkaptak.

A rendőrségi honlapon közzétett statisztika szerint pénteken 40, szombaton 47, vasárnap 22 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak föl, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron a rendőrök. A román és ukrán határszakaszon 38 illegális határátkelőt fogtak el, embercsempészés miatt két gyanúsított ellen indult eljárás – írja az Országos Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján az MTI.

A március 28-ától hatályos jogszabályok alapján a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet idején a rendőr az ország területén feltartóztathatja és visszakísérheti a határzárhoz a jogellenesen itt tartózkodó külföldit, ha nem merült fel bűncselekmény elkövetésének gyanúja.

Múlt héten az ország területén 295 illegális határátlépőt tartóztattak fel, és kísértek vissza a rendőrök. A megelőző héten – augusztus 14-étől 20-áig – ez a szám 261 volt. A román és ukrán határszakaszon 67 személyt fogtak el az elmúlt héten, akik iratok nélkül szerettek volna bejutni az országba – derül ki a rendőrségi összesítésből.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
idppp
Ezt nevezik "tömeges bevándorlásnak"? Sok ostoba, agymosott nyalonc még mindig bedől a féleszű potrohos gyűlöletkampányának, holott életükben nem találkoztak még menekülttel, sőt fogalmuk sincs arról, mi a különbség közöttük, és a gazdasági menekültek között! Ez a szemét kormány meg igyekszik összemosni a kettőt, bízván abban, hogy a magyarok többsége úgyis hülye! Mi a jó abban, hogy hülyének néznek valakit, miért büszkék is még sokan rá, ahelyett, hogy felegyenesednédnek, megmutatván, hogy igenis van gerincük, és elküldenék a rajtuk élősködőket a bús pics@ba?
Equus
@idppp: mint minden, ez sem fekete vagy fehér. A valódi menekült hozzza a papírjait, adja az azonosságát és bizonyítja, h szar helyzetben volt hazájában, de nem köztörvényes cselekmény miatt.
A többi, aki csak a munkát igyekszik elkerülni és vágyik az ingyen jólétre, az takarodjon. Tanuljon szakmát, nyelvet, vegye át a befogadók szokásait és itt a helye. Egyébként: mars vissza a kecskéi közé.
idppp
@Equus: Jóember! Mutasson már egyet, aki ide akar jönni!, a diktatúrába, a gyűlölettel teli, lerobbant országba, Ilyen hülye arab még termett a földön...
quadrocopter
@Equus: Miből gondolod, hogy egy háborús káoszban minden irat precízen, pontosan, igazolványtartó tokban megvan?
Equus
@quadrocopter: ha a telót meg lehet őrizni, akkor nyilván az identitást igazoló okmányokból is lehetne vmit...
Equus
@idppp: nem vok jóember... egyáltalán nem és nem is akarok az lenni. A sok kecskebaszó nem ide vágyik, hanem oda, ahol ingyen koszt és kvártély vár rá. Hozza a bolháit, tetűit, napi 5 imádkozását és a munka elkerülését követekezetesen tartó szokásait meg a szaporodási képességét. Mo. csak egy közbenső állomás a vágyott jólét felé, ahol lehet majd egész nap kávézóban ülni, este a négy asszonyból egyet megdugni, kettőt elverni és elnézni a 12 kölyköt, ahogy rohangálnak az aszfaltozott úttesten meg a lépcsőházban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.